Režisér Michael Moore
Aktuality, Bezpečnosť,

Režisér Michael Moore: Je možné, že Trump klame, že má COVID-19, aby si získal sympatie

USA, 4.október 2020 (AM) – Ľavicový režisér dokumentárnych filmov a podporovateľ Joe Bidena – Michael Moore vyslovil konšpiračnú teóriu, že prezident Donald Trump môže „klamať o tom, že má COVID-19, pripraviť nás o pôsobenie proti jeho hre“ a „získať si tak sympatie“ pred prezidentskými voľbami.


 

„Demokrati, liberáli, médiá a ďalší sa vždy mýlili, keď s ním jednoducho zaobchádzali ako s bifľošom, figurínou a lumpom. Áno, on je všetky tie veci. Ale je tiež mazaný. Je šikovný. Prekonal Comeyho. Prevalcoval Muellera. Prekonal 20 republikánov v primárkach a potom urobil to isté demokratom, keď vyhral Biely dom napriek tomu, že dostal menej hlasov ako jeho protikandidát, “napísal v piatok v dlhom príspevku na Facebooku Michael Moore.

 

“Je to génius zla a zvyšujem možnosť, že bude klamať o tom, že má COVID-19, aby nás pripravil o pôsobenie proti jeho hre,” dodal Moore. “Vie, že keď je chorý, má tendenciu získať si sympatie.” Niet nad to, aby to nevyužil. ““

 

Michael Moore zverejnil svoju tirádu na Facebooku len pár hodín po tom, čo prezident Donald Trump oznámil, že on a prvá dáma Melania Trumpová majú pozitívny test na “čínsky vírus.”

„Dnes večer sme s FLOTUS (“First Lady of the United States”)) mali pozitívny test na COVID-19,“ napísal prezident Trump na Twitteri. “Okamžite začneme s procesom karantény a liečby.”

“Prejdeme si tým spolu!” pridal.

Moore vo svojom príspevku na Facebooku tvrdí, že prezident je presvedčený, že „voľby prehráva“, a že preto na svoju výhru „potrebuje tento“ koronavírus.

“Prehráva voľby.” A on to vie, ”napísal Moore. “Nie je rok 2016. Bol nenávidený v roku 2016, ale teraz je nenávidený ešte viac.” Milióny Američanov sú v ohni a sú na pokraji služby prvoligistickému zadku a rekordnej porážke. “

“Takže veľmi potrebuje zmeniť konverzáciu v tejto kampani,” dodal. “A práve začal.”

 

Michael Moore je americký filmový režisér, scenárista a producent, autor kultového filmového dokumentu Fahrenheit 9/11,  kde popisuje nástup Gergea Busha ml. na dráhu prezidenta a objasňuje údajné okolnosti invázie do Iraku ako aj príčiny útoku na WTC. Je režisérom filmu Bowling for Columbine v ktorom sa okrem iného dostáva k príčine toho, prečo v USA za rok dochádza k vyše 10 000 vraždám spáchaných strelnou zbraňou, zatiaľ, čo v Kanade iba k stovke. V súčasnosti je jedným z najznámejších dokumentaristov na svete. V roku 2005 ho časopis Time označil za jedného zo sto najvplyvnejších ľudí na svete.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov