Greta Thunberg
Aktuality,

Lexus v mene Grety Thunbergovej vystrašil americkú kongresmanku katastrofou na ostrove Čunga-Čang

Rusko, 07. január 2021 (AM) – Ruskí prankeri Vovan a Lexus si zažartovali s kongresmankou Maxine Watersovou – zavolali jej v prestrojení za švédsku ekoaktivistku Gretu Thunbergovú. V telefonickom rozhovore Rusi varovali kongresmanku pred ekologickou katastrofou na ostrove Čunga-Čang.


 

 

“Teraz hovorím na úžasnom zhromaždení v Severnej Karolíne s cieľom zvýšiť povedomie o environmentálnych problémoch ostrova Čunga-Čang. Prišli za mnou tisíce ľudí, “povedali  vtipálci. Kongresmanka nemala podozrenie z podvodu a sľúbila podporu obyvateľom ostrova. Členka kongresu zároveň zdôraznila, že bola veľmi rada, že mala možnosť hovoriť s Thunbergovou. Školáčka si podľa nej zaslúži Nobelovu cenu.

 

Lexus a Vovan

 

Vtipkári Watersovej povedali aj o usvedčujúcich dôkazoch o americkom prezidentovi Donaldovi Trumpovi, ktoré Thunbergová údajne vlastní. Vovan a Lexus poznamenali, že tieto informácie by mohli byť užitočné pre demokratov pri obžalobe Trumpa. V mene Thunbergovej vtipkári dodali, že po stretnutí s hlavou USA vidí Gréta v noci nočné mory a pri sledovaní jeho televíznych vystúpení „nemôže jesť ani spať“.

 

Šestnásťročná Thunbergová si získala slávu po svojom emotívnom prejave v OSN. Školáčka obvinila moderných politikov, že ju pripravili o detstvo, pretože ignorovali problémy so životným prostredím.

Maroš Šolc

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov