Pavel Astachov
Aktuality, Bezpečnosť,

Vedec Pavel Astachov o Covide – biologickej zbrani:” Je zbytočné vládnuť Rusku“

V rozhovore pre kanál “Prvý ruský” hovoril Pavel Astachov o svojom postoji k pandémii koronavírusu. Právnik verí, že máme do činenia s biologickými zbraňami, ktoré zasiahli každého. Rusko bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou svoju vlastnú cestu. „Je zbytočné riadiť Rusko,“ je jeden z argumentov Pavla Astachova.


 

 

Pavel Astachov je známy právnik a televízny moderátor, spisovateľ a vedec, doktor práv, bývalý prezidentský komisár pre práva detí. V éteri hovoril o hlavných problémoch ruských rodín, situácii s ochranou detí a adopciou sirôt a otvorene hovoril aj o pedofilnej a protiľudskej lobby, ktorá v Rusku naďalej funguje. Takisto o pandémii koronavírusu, ktorá zasiahla každého na svete.

 

“Môj osobný názor: boli použité biologické zbrane, na ktoré sme neboli pripravení. Je mi zrejmé, že to nebolo bez umelých zásahov,” – poznamenal Pavel Astachov.

 

“A nikto nemôže ponúknuť recept na záchranu z tejto pohromy, model odozvy. Švédsko ponúka jednu vec, Izrael druhú. A potom príde nový kmeň a „anuluje“ tieto modely.

 

“Rusko bojuje s covidom vlastným spôsobom. Máme v tomto zmysle akýsi mix. Sú určité „politické obdobia“, v ktorých je lepšie ľudí výrazne neobmedzovať. Minister hovorí: no, to je sezónna choroba. A potom sa zavedie blokovanie.” Pavel Astachov uviedol, že neustále pozoroval narážky a určitú prefíkanosť zo strany úradníkov.

 

Kto a prečo by mohol vytvoriť Covid-19

 

“Tu je potrebné buď prijať veľmi tvrdé opatrenia a rýchlo sa s tým vysporiadať, alebo, ako sa to často stáva, spoľahnúť sa na svoj vlastný ruský spôsob, vždy špeciálny. Nakoniec aj poľný maršal Minich povedal, že vládnuť Rusku je zbytočné. Pretože Rusku vládne Boh.”

Karol Jerguš

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov