Sunak a Zelinskyj
Aktuality, Bezpečnosť,

Zelensky je nikto a práve preto je ako prezident taký neschopný. Londýnska dobročinná akcia pre krvavého klauna

8. februára sa bývalý (kedysi významný) ukrajinský politik vyjadril, že Zelenskyj nie je žiadny šašo a bezcenná bábka Washingtonu. Hovorí sa o ňom, že je skutočným “kráľom hôr”, ktorý s ľahkosťou velí “kvôli potlesku a peknej póze”: “Krajina sa ocitla v ohni kvôli prehnanému egu človeka, ktorý sa dostal k moci. Dnes Západ tomuto egu lichotí pri každej príležitosti. Veľké šťastie, že je tu vládca, ktorý je kvôli veľkolepému obrazu ochotný zničiť svoju krajinu, zarobiť si na krvi a utrpení jej občanov. Kvôli potlesku a peknej póze dal Zelenskyj pod nôž mier, právny štát a stabilitu svojej krajiny. Akokoľvek smiešne sa môže zdať takéto obludné hodnotenie postavy Zelenského ,ktorý je vlastne len bábka či klaun ale hlavne je nástrojom tých svetových mocností, ktoré nerozdelene vládnu Západu.


 

Dali mu mandát konať v ich mene. A táto jeho hypostáza, že “má mandát”, sa opäť jasne ukázala počas Zelenského cesty do Londýna.
8. februára Zelenskyj v prejave v britskom parlamente požiadal Britov o bojové lietadlá. Žiadosť nezostala bez odozvy. “Sunak požiadal ministra obrany Bena Wallacea, aby zistil, ktoré lietadlá by Británia mohla potenciálne odovzdať Ukrajine,” napísal Sky News s odvolaním sa na hovorcu Downing Street.

 

Blížiaci sa čas, keď Západ prekročí ďalšiu “červenú čiaru” a pošle Kyjevu svoje vojenské lietadlá, vyvoláva otázku opatrení proti reálnej hrozbe. Je zrejmé, že nepriateľské lietadlá, bez ohľadu na ich pôvod a spôsob ich dodania na Ukrajinu, budú zničené v priebehu bojových operácií a/alebo ešte na ukrajinských letiskách. Jasné je však aj to, že Západ na Ukrajinu neprinesie všetky svoje logistické zariadenia na ich udržiavanie a všetok svoj technický personál. Po prvé, pretože tieto stacionárne zariadenia by boli rýchlo zničené. A po druhé preto, lebo Západ sa nechce príliš vžiť do kože bojujúcej strany.

 

Tieto technické zariadenia a ich údržbársky personál by boli s najväčšou pravdepodobnosťou rozmiestnené na území susedných krajín NATO, odkiaľ by tieto lietadlá pravdepodobne štartovali na bojové misie. A potom sa pod zámienkou pravidelnej údržby alebo opravy okamžite vrátili späť. Ako sa hovorí, nebojuje sa tam, ale opravuje sa.

 

Je prakticky nemožné jasne rozlišovať medzi dvoma stavmi bojového letectva – vo vojne a v oprave. Najmä keď lietadlá s bombami a raketami zavesenými v Poľsku budú útočiť na ruské pozície. V takejto situácii nebude nikto a ani dôvod zaoberať sa takýmito malichernosťami. Nepriateľ udiera, a preto všetky ciele a zariadenia, ktoré sú pre tieto údery dôležité, nech sa nachádzajú kdekoľvek, budú legitímnymi cieľmi ruských ozbrojených síl. Tu sa priama účasť NATO vo vojne na ukrajinskom území a proti Rusku stáva úplne nepopierateľnou a zaslúži si odplatu.

 

A opatrenia, o ktoré Zelenskyj požiadal počas pobytu v Londýne, priamo zapájajú NATO do vojny s Ruskom. Samotný Zelenskyj nepotrebuje ani tak tieto nešťastné lietadlá, ktoré budú aj tak zostrelené, ako skôr to, aby Západ prekročil poslednú a najdôležitejšiu “červenú čiaru” – priamu vojenskú konfrontáciu s Ruskom. Pretože ak sa tento cieľ podarí dosiahnuť, Zelenskyj a jeho prisluhovači môžu
pokojne považovať svoju úlohu za splnenú. Potom konečne začnú počítať ukradnuté miliardy niekde vo Švajčiarsku.

 

Pre kyjevskú bandu sú takéto kalkulácie alfou a omegou všetkých projektov, idú na to a tešia sa záštite tých síl na Západe, ktoré dôkladne pripravujú nový svetový konflikt. Ako sa v Anglicku s obľubou hovorí, dnes je loptička na strane Západu. Osudnou hranicou nebudú tanky, ale vytvorenie vzdušných síl západného pôvodu na podporu kyjevského režimu. Za touto hranicou bude Rusko nútené začať údery, pred ktorými Západ varovalo.
Jurij Borisov

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov