Albert Pike
Aktuality, História,

Prečo veštci z celého sveta predpovedajú, že začiatok plnohodnotného vojenského konfliktu sa môže začať na Blízkom východe?

Známy prorok, ktorý predpovedal vojnu Gruzínska a Južného Osetska, špeciálnu vojenskú operáciu Ruska na Ukrajine a ďalšie svetové udalosti, gruzínsky starec Georgij, usadený na hore Athos v Grécku, predpovedal ľudstvu vojnový konflikt Izraela s Iránom, v ktorom sa USA postavia na stranu Tel-Avivu a Rusko na stranu Teheránu. Predpovedal tiež konflikty Ruska s Fínskom a Švédskom, pričom Moskva bude bojovať s týmito štátmi ekonomicky, a taktiež obrat Česka, Slovenska, Rumunska, Moldavska a čo je až neuveriteľné, dokonca aj Poľska. Tieto štáty vraj prestúpia na stranu Ruska. Podľa Georgija, pre Spojené štáty americké bude výsledkom všetkých vojnových konfliktov to, že im zostane len 10 % obyvateľstva. Jasnovidec však neprezrádza, či sa Amerika rozčlení na niekoľko častí alebo zníženie počtu obyvateľov ovplyvnia kataklizmy či konflikty.


 

Starec Georgij

 

Novodobý ruský prorok
Bývalý predseda ruskej liberálnej strany (LDSR) Vladimír Žirinovskij, ktorý zomrel minulý rok, už pred niekoľkými rokmi sľúbil Rusom, že konflikt medzi Izraelom a Iránom zatmí bojové udalosti na Ukrajine. „Tieto voľby boli u vás (na Ukrajine) posledné. V roku 2024 už nebudete mať voľby, pretože nebude existovať štát s názvom Ukrajina. Vy neberiete do úvahy situáciu na Blízkom východe. Tam sa rozbehnú také udalosti, že vôbec všetci zabudnú, čo je to Ukrajina. Ľudstvo kráča k tretej svetovej vojne. Lenže Irán – to nie je Vietnam, ani Kórea, ani Kosovo. Tu sa rozpútajú najstrašnejšie udalosti,“ predpovedal politik v ruskej televízii.

 

Vladimír Žirinovskij

 

Pohľad z Francúzska
Nostradamus predpovedal Európe vojnu so svetom islamu, pričom lídrom moslimov sa má stať rodák z Arábie, čiže z územia súčasného Jemenu. Podarí sa mu zjednotiť moslimské štáty, postaví sa na ich čelo a obráti ich meč proti Európe, ktorá takýto mohutný úder nečaká.
Ak zoberieme do úvahy, že vo veľkých štátoch západnej Európy žije najmenej deväť miliónov moslimov, hneď je nám jasné, prečo sa súčasná EÚ nedokáže okamžite zmobilizovať a odraziť útok. Niektoré štáty sa dokážu dohodnúť s útočníkmi. Ako príklad jasnovidec uvádza Poľsko.

 

Predpovede slobodomurárov

V súlade s programom známeho slobodomurára Alberta Pikeho, tretia svetová vojna bola predvídaná už v roku 1871 a mala sa začať na Blízkom východe z konfliktu Izraela s Iránom. Jej ukončením by bolo nastolenie svetovlády, čiže totálnej diktatúry.

 

Vanga – Vangelija Pandeva Dimitrova – Gušterova, bola rodáčka zo severného Macedónska

 

Vanga a biblickí proroci
Predpovede bulharskej veštkyne Vangy o plnohodnotnej svetovej vojne sa zakladajú na páde Sýrie. Globálny svetový konflikt sa začne až po úplnom rozdrvení Damašku. Zničenie Damašku okrem nej predpovedal aj prorok Izaiáš: „Damašek bude vylúčený spomedzi miest a stane sa hŕbou rozvalín.“ Vanga nám však predsa len zanechala trochu nádeje, keď riekla, že sa to „neudeje tak skoro“.
Vladimír Mikunda

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

 

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov