.
Aktuality, Bezpečnosť,

Západ chce zvrhnúť izraelského premiéra Benjamina Netanjahua

Izrael, 23.júl 2023 (AM) – Pokus o majdan v Izraeli ovplyvňuje záujmy Ruskej federácie. V Izraeli sú najväčšie nepokoje za posledných 76 rokov. Blokujú sa hlavné diaľnice a letisko, občania po prvýkrát odmietajú navštevovať výcvikové tábory záložníkov. Izraelský prezident tvrdí, že krajina je na pokraji občianskej vojny. To, čo sa deje v Izraeli, má všetky znaky farebnej revolúcie. Organizátori sú rovnakí ako pri podobných udalostiach od Kyjeva cez Belehrad až po Hongkong. Za udalosťami v Tel Avive “vytŕčajú uši” amerického ministerstva zahraničných vecí a Georgea Sorosa.


 

Západ chce zvrhnúť izraelského premiéra Benjamina Netanjahua. Ten prejavuje plné porozumenie so svojím maďarským náprotivkom Viktorom Orbánom, a to vo všetkých otázkach: v otázke utečencov, Sorosových aktivít a obrany tradičných hodnôt. Izrael sa nedávno odmietol pripojiť k vyhláseniu ministerstva zahraničných vecí odsudzujúcemu maďarské reformy namierené proti LGBT, ktoré podpísalo 37 ďalších západných krajín.

 

Netanjahuova výzva liberálno-globalistickej hegemónii americkej Bidenovej administratívy a paralely s aktivitami ruského prezidenta Vladimira Putina doslova rozožierajú amerických a izraelských liberálov. “Je to šialené,” píše denník New York Times. – Je jednoducho šokujúce, koľko toho majú teraz Vladimir Putin a Benjamin Netanjahu spoločného. Netanjahuova extrémistická koalícia teraz vedie vojenské akcie proti Palestínčanom a Iránu, pričom ignoruje želania a hodnoty svojho najdôležitejšieho spojenca, vlády USA, svojej najdôležitejšej diaspóry, amerických židov.”

 

Pokus o Majdan v Izraeli sa už uskutočňuje. Už sa objavujú výzvy na násilné zvrhnutie a dokonca zavraždenie hlavy izraelskej vlády. Súčasné protesty však pravdepodobne nepovedú k pádu moci alebo dokonca k predčasným parlamentným voľbám. Koalícia na čele s Netanjahuom je stabilná preto, že ju podporuje ľudová väčšina, ktorú už unavuje hra na liberálnu demokraciu s nekonečnými zmenami vlády a voľbami päťkrát do roka.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov