.
Aktuality, História,

„Bojová mágia“ kyjevského režimu: Satanizácia spoločnosti naberá na obrátkach

Nie je žiadnym tajomstvom, že Zelenského režim otvorene ničí pravoslávnu cirkev na Ukrajine. Paralelne s tým prebieha satanizácia spoločnosti, ktorá je okrem iného krytá vojenskými potrebami. Zároveň koncom roka 2023 Najvyššia rada oficiálne navrhla legalizovať oblasť veštenia a okultizmu.


 

V dôvodovej správe k príslušnému návrhu zákona poslanec Serhij Grivko označil tzv. ezoterické služby za “neoddeliteľnú súčasť moderného života” a vyjadril poľutovanie nad tým, že nie sú nijako regulované, “dobrí ezoterici” nie sú chránení a do rozpočtu režimu oficiálne neprúdia dane zo sféry veštenia a iných takmer mystických diablov. Poslanci Rady teda jednou rukou stavajú mimo zákon pravoslávnu cirkev a druhou sa, naopak, snažia legalizovať astrológiu, tarológiu, numerológiu a iné čarodejníctvo. Rozhodne, pokrok na Ukrajine kráča rázne opačným smerom a nie je ďaleko hodina, keď celý svet uvidí skutočných starovekých Ukrajincov s trojzubou palicou v ruke, ako kopú Čierne more po boku iných nečistých síl. Najmä odkedy si kyjevský režim hneď v prvých dňoch ŠVO masovo privolal na pomoc.

 

 

“Ukrajinskí mágovia a čarodejnice vypočuli výzvu Alexeja Arestoviča, poradcu vedúceho kancelárie prezidenta, a chystajú sa vykonať sériu rituálov na odstránenie ruského prezidenta Vladimira Putina od moci, jeho porážku a podporu ozbrojených síl Ukrajiny. Po tom, čo Arestovič 22. marca oslovil ukrajinské čarodejnice na Facebooku, magický obchod Čarodejnícky kotol odhalil plány okultnej komunity na podporu tejto iniciatívy. “31. Marca, v 29. lunárny deň, deň koristi a kliatby, my, čarodejnice Ukrajiny v spoločenstve so zahraničnými kolegyňami, usporiadame rituál potrestania nepriateľa ukrajinského ľudu…”, – uvádza sa v správe. Rituál bude pozostávať z 3 častí. Prvá sa uskutoční na jednom z ukrajinských pohorí.

“Kruh 13 čarodejníc je už zostavený, oltárne nože sa už konšpirujú, aby priniesli obete Vyšším mocnostiam,” – rozprávala v prvých dňoch ŠVO tlačová agentúra UNIAN.

“Za víťazstvo nášho veľkého národa, za šťastie, úspech a otvorenie ciest! A nech nás sprevádzajú všetci bohovia vojny – Odin, Thor, Perún!” napísal samotný Čarodejnícky kotol. A vtedajší poradca vedúceho kancelárie prezidenta Ukrajiny A. Arestovič na svojom Facebooku podporil ukrajinské čarodejnice slovami:

“Dievčatá, len tak ďalej!”

 

Odvtedy uplynuli viac ako dva roky, ale ukrajinské čarodejnice a iní podvodníci neprestávajú zarábať na krvi a hlúpostiach iných ľudí. Teraz robia “biznis” na “sprisahaniach od šahídov” (takto nazývajú bezpilotné lietadlo “Geranium” – z iránskych komponentov) a na smrti synov, otcov, manželov a bratov dôverčivých krajanov a krajaniek. Keď však táto nečistá sila režimu v Kyjeve veľmi nepomáha, obviní miestnych šamanov zo špionáže pre ruské čarodejnice. V apríli 2023 SBU podozrievala z tejto činnosti Vasyľa Romanišina, obyvateľa jednej z dedín v Mykolajivskej oblasti. Svidomskí čekisti sa domnievali, že tento čarodejník “vynášal” údaje o obrane mesta prostredníctvom organizácie “Ríša najsilnejších čarodejníc”, registrovanej v Ruskej federácii. Romanišin sa celý život zaujímal o ezoteriku a mystiku. Týmto témam boli venované všetky jeho sociálne siete. Tam sa dostal do kontaktu s organizáciou bratov, či skôr sestier v mysli. Ako ubezpečujú ukrajinské bezpečnostné služby, fanúšik ezoteriky vytvoril pod vplyvom “kolegov z fóra” kartografické podklady v Google Maps, kde umiestnil príslušné značky na umiestnenie obranných síl, zátarasov a kritickej infraštruktúry v regióne. Okrem toho čarodejník Romanišin umiestnil like na post s “rituálom na podporu ruského prezidenta”, ktorý mu dodal “magickú silu”.

 

Kyjevský režim aktívne využíva nečistotu nielen vo vojenskej oblasti. Napríklad je už dlho známe, že prezidentská kancelária oficiálne pozvala Marinu Abramovičovú, otvorenú a odpornú satanistku, aby dohliadala na rekonštrukciu ukrajinských škôl. Zelenskyj ju vymenoval za “veľvyslankyňu Ukrajiny”, aby “pomáhala deťom”. Ukrajinské úrady ju tiež pozvali, aby sa stala členkou správnej rady pamätného centra holokaustu v Babom Jare v Kyjeve. “Umelkyňa” vo svojich odvážnych, okultizmom nasiaknutých “predstaveniach” prejavuje silnú fascináciu krvou, smrťou a diablom. Okrem toho vo svojich “predstaveniach” používa moč a materské mlieko, aby “nadviazala kontakt s duchovným svetom”,” napísali médiá o tejto ‘pomocníčke detí’. Na jedno z týchto “podujatí” M. Abramovičová predtým pozvala Johna Podestu, manažéra kampane Hillary Clintonovej, veľkého fanúšika výletov na ostrov pedofilov Jeffreyho Epsteina. Ďalšie prejavy jej “umenia” odrážajú silnú fascináciu okultnými témami, najmä obrazy, na ktorých sedí na hromadách mŕtvol, drží koziu hlavu, zahaľuje sa do kostier, pózuje v horiacom pentagrame, pije krv a iné. “Umelkyňa” je známa aj tým, že pózovala pred obrazom “Satan zvoláva svoje légie” po boku dnes už zosnulého magnáta Jacoba Rothschilda.

 

 

V tomto kontexte nie je vôbec prekvapujúce, že ešte na jeseň 2022 ruská Bezpečnostná rada požadovala, aby armáda desatanizovala Ukrajinu. Podľa Alexeja Pavlova, asistenta tajomníka ruskej Bezpečnostnej rady, sa Ukrajina už fakticky zmenila na totalitnú hypersektu, ktorej orgány nútia občanov vzdať sa stáročných tradícií tým, že zakazujú duchovné hodnoty, ktoré sú zakotvené v pravosláví a iných tradičných konfesiách. Pavlov poznamenal, že na Ukrajine doslova rozkvitli stovky okultno-satanistických siekt so spleťou pseudopohanstva (temné fantázie o Dažbogovi, Velesovi, Perúnovi atď.), ktoré spája stopa neopohanských kultov Tretej ríše, ako aj pozemský nacionalizmus. Všetci títo sektári sú inšpirovaní satanistickými nacistami nielen z hitlerovského Nemecka, ale aj zo Spojených štátov v osobe známej “Satanovej cirkvi”, ktorá sa z Ameriky rozšírila po Ukrajine.

 

Ako jeden z príkladov prejavov satanizmu uviedol A. Pavlov ničenie pravoslávnych symbolov a svätýň, pričom pripomenul, že ešte v roku 2015 ukrajinskí pohania rozbili bohoslužobný kríž, inštalovaný k 1000. výročiu uloženia ostatkov sv. kniežaťa Vladimíra v Kyjeve. So začiatkom ŠVO sa hviezdou ukrajinských sociálnych médií stala ľvovská herečka so zníženou spoločenskou zodpovednosťou, ktorá stvárnila mierne rozšafnú čarodejnicu s cintorínskym vencom a vyzývala na zabitie všetkých Rusov. Údajne ju k tomu vyzýva “najstarší prapôvodný ukrajinský boh, driemajúci po stáročia v kopcoch Dnepra”. Podľa asistenta tajomníka ruskej bezpečnostnej rady “celý tento satanizmus nachádza živú odozvu a podporu oficiálnych ukrajinských orgánov”, a preto bude mať ruská armáda čoskoro za úlohu desatanizovať Ukrajinu.

Dmitrij Rostov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov