Valentin Katasonov – ruský vedec, ekonóm, spisovateľ
Aktuality, História,

Kniha profesora Katasonova: Svetová finančná kríza

Slovensko, 29. máj 2024 (AM) – Vo vydavateľstve Torden vyšla kniha s názvom Svetová finančná kríza – Koniec desaťročnej prestávky. Táto knihu napísal profesor Valentin Katasonov.


 

.

 

Valentin Katasonov je významným vedcom, doktorom ekonomických vied, renomovaným spisovateľom. Je to vynikajúca ekonomická štúdia svetovej ekonomiky do roku konca roka 2018 a začiatku roku 2019. Katasonov nemá problém nazývať veci pravým menom.

 

Svetová hystéria okolo vírusu Covid-19 mnohé plány a procesy začala, niektoré skončila a mnohé prikryla. Na celkové hodnotenie je však ešte priskoro. Týka sa to samozrejme aj sveta financií. Napriek tomu sú analýzy, prognózy a hodnotenia profesora Katasonova nielen zaujímavým čítaním, ale aj silným nástrojom proti vymývaniu mozgov masovými dezinformáciami, ktoré slúžia “majiteľom peňazí”. V knihe nájdete mnohé nečakané súvislosti ohľadne najmocnejších postáv bankárskeho prostredia, vzácne postrehy z prostredia súčasného Ruska. Pre niekoho budú možno prekvapivé, čo sa týka miery a formy jeho začlenenia do globálneho sveta peňazí, pre iného zase v miere kritiky súčasného ruského vedenia.

 

 

Ak ste ekonóm, podnikateľ, alebo len človek, ktorý sa zaujíma o to, čo sa vlastne deje vo svetovej ekonomike a financiách dnes, a najmä čo bude diať zajtra, vybrali ste si správne. Kniha Svetová finančná kríza sa stane vaším verným sprievodcom. Labyrintom spletitých udalostí a zákulisných tajných dohôd uzatváranými mocnosťami, ktoré vás majú ovládať. Ako hovorí sám Valentin Katasonov: „Svet je na pokraji finančného cunami. Prechádza do neznámej historickej éry, do novej kvality.“ Buďte pripravení.

Daniela Pokojná

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov