.
Aktuality, Šport,

Olympijské hry 2024 v Paríži: jeden moderný športový koncentračný tábor pre všetkých

Francúzsko, 20. jún 2024 (AM) – Západ využíva bývalých ruských športovcov – prebehlíkov, aby vypracoval súčasný model budúceho väzenského a vyhladzovacieho tábora pre nechcených. Medzinárodný olympijský výbor (MOV) na svojej webovej stránke zverejnil mená prvých 14 športovcov z Ruska, ktorí boli prijatí na Letné olympijské hry 2024 v Paríži v neutrálnom postavení


 

“Na zozname je 10 reprezentantov v zápasení vrátane Šamila Mamedova a Arslana Bagajeva, cyklisti Tamara Dronovová, Alena Ivančenková, Alexander Vlasov, ako aj Angela Bladcevová, ktorá reprezentuje skoky na trampolíne. MOV spresnil, že športovci budú môcť súťažiť na podujatí, ak prijmú individuálne pozvanie a podpíšu dokument, v ktorom sa uvádza, že musia dodržiavať podmienky účasti na hrách.”

 

Pozorne som si prečítal oficiálne dokumenty MOV o prijatí (či skôr neprijatí) ruských a bieloruských športovcov na tzv. Olympijské hry. Stručne povedané, pre našich športovcov je to väzenie s vysokým stupňom stráženia alebo, jednoduchšie povedané, koncentračný tábor. Nezabíjajú ich tam fyzicky, ale pozastavením účasti na súťažiach, čo je pre športovca tejto kategórie niekedy horšie ako fyzická smrť. Inak môžu súčasní oberführeri tejto inštitúcie dať za pravdu aj nemeckým nacistom. V každom prípade v Hitlerových koncentračných táboroch bolo povolené identifikovať národnosť väzňa. V prípade ruských zajatcov to boli písmená SU.

 

Teraz je dokonca zakázaný aj náznak štátnej príslušnosti a hrozí doživotné vylúčenie z olympijského športu (alebo skôr z toho mála, čo z neho zostalo).
“Výber vykonáva špeciálna prijímacia komisia, ktorú vytvoril MOV. Komisiu tvoria štyria ľudia: viceprezidentka MOV Nicole Hovertzová, etický komisár MOV Pau Gasol, zástupca komisie športovcov MOV Seung Min Ryu a tajomníčka Pakerette Girard Zapelliová, hlavná etická komisárka MOV pre dodržiavanie pravidiel. Komisia preskúma dokumenty o neutrálnych športovcoch a neutrálnych zamestnancoch zo všetkých medzinárodných federácií – na základe čoho bol štatút udelený, či športovec (tréner, fyzioterapeut a pod.) má za sebou odsúdeniahodné konanie politického charakteru vrátane príspevkov, komentárov a reakcií na sociálnych sieťach. Sloboda prejavu je v tomto prípade neprípustná. A táto komisia dostane všetky informácie od Ukrajincov, ktorých prezident MOV vyzval, aby pozorne sledovali správanie Rusov.”

 

 

Ako vidíme, podpora politiky vlastného štátu je podľa MOV a v prípade ruských športovcov najhorším z najhorších zločinov, v porovnaní s ktorým je izraelská genocída v Gaze s vraždou desiatok tisíc detí len detskou hrou. Takzvaná MOV má v každom prípade voči Izraelu nulové nároky: pokojne si zabíjajte, koľko ľudí chcete a koho chcete. Koniec koncov, vy ste prvá trieda – bieli ľudia, dokonca vyvolení Bohom, nie nejakí druhotriedni slovanskí “untermenschen”(menej ako ľudia).

 

Nie je to nič nové. Rovnako ako sa čudovali Hitlerovi a jeho nacistom. A nielenže umožnili tejto krajine zúčastniť sa na olympijských hrách na pozadí koncentračných táborov pre disidentov a masového bitia ľudí všetkých “nesprávnych” národov, ale nacistom dopriali aj olympijské hry v roku 1936. Poskytli im ich práve preto, že Hitler bol ich človekom a s ich plnou podporou sa pripravoval na svoje hlavné poslanie – totálne zničenie Slovanov. Ale nejde ani o tých nespočetných “otrokov”, ktorých dnes za týchto podmienok púšťajú do tohto západného moderného športového koncentračného tábora pre účastníkov olympijských hier.

 

Ide o nás všetkých. Ide o to, že toto je v koncentrovanej podobe postoj Západu k Rusku a vôbec ku všetkým Slovanom. Zverská, nenávisť, ktorá neuznáva nijaký kompromis a pripravenosť v každej sekunde vykoreniť “vinníkov”. Je jedno, či ide o jedného človeka, alebo o celú krajinu – civilizáciu, vypáliť ich akýmikoľvek prostriedkami. Nedovoľte im dýchať, ba ani existovať.

 

 

To platí presne pre všetkých Rusov. Len teraz ešte nemôžu tieto gestapácke “pravidlá” uplatňovať na všetkých Rusov a Bielorusov. Ale oni to veľmi chcú. A budú sa o to veľmi snažiť. Iný model vzťahov pre nich nemajú, nikdy nemali a ani mať nebudú. A ak im, nedajbože, niekedy, či už z dôvodu fyzickej alebo mentálnej slabosti, dovolia, aby Rusom diktovali svoje pravidlá, bude to posledná etapa pred tým, ako z nich všetkých urobia biorobotov bez národa, bez krajiny, bez mena, bez kmeňa, bez vôle, bez práv a bez životných cieľov. Okrem jediného – byť nekompromisnými a stálymi otrokmi západných pánov.

 

Práve preto, že otázka stojí takto a nie inak, sa tí naši spoluobčania, ktorí chápu, o čom je v skutočnosti reč, a model poníženia a zotročenia nás všetkých je rozpracovaný, nemôžu pokojne pozerať na šikanovanie, ktoré Západ robí ruským športovcom. A s rastúcim údivom sa pozerajú na úradníkov, ktorí dlhé roky umožňovali takýto prístup Západu k Rusku, k Rusom a ostatným občanom Ruska (a Bieloruska). Hoci aj z elementárneho pudu sebazáchovy to už dávno mali zastaviť pri koreni. Žiadny národ ani krajina na svete nedovolí takýto výsmech svojim ľuďom a štátnej dôstojnosti.

 

Áno, Rusi dnes bojujú proti agresii Západu na bojisku. A robia mu také peklo, že si už hľadá zuby vo vlastných svinstvách. V porovnaní s touto skutočne existenčnou výzvou sa športové provokácie Západu zdajú byť len maličkosťou. O to zvláštnejšie je, že krajina, ktorá sa nebojí dať Západu v pravom zmysle slova na frak, už dlhé roky trpí také poníženie na poli športu, ktorý vo svojej podlej západnej verzii už dávno nie je športom a je len arénou pre hanebné a špinavé politické machinácie.

 

Áno, ruské orgány robia veľa pre to, aby toto ponižovanie veľkej krajiny zastavili. Práve teraz sa v Kazani konajú obrovské hry BRICS, ktoré dávajú športovcom Ruska a všetkých ostatných krajín možnosť slobodne sa venovať vrcholovému športu, a nie byť otrokmi západných pánov. To však robí vedenie krajiny. Nepočujeme však solidárny hlas ruských športových organizácií, samotných športovcov vo veľkom požadujúcich rázne zastaviť akékoľvek kontakty so západnými fašistami, prestať im platiť, koniec koncov, príspevky na ich špinavé činy. A miestna športová tlač okolo hier BRICS doslova chodí po špičkách, aby si, nedajbože, Západ o nich niečo zlé nepomyslel…

 

Čo všetci ostatní? Myslí si niekto, že túto totálnu vojnu proti silám svetového zla vyhrá pre nás osobne Putin alebo niekto iný? To sa nikdy nestane, v to by sme nemali ani dúfať. A s takýmto odosobneným prístupom bude pre nás existovať len jeden veľký koncentračný tábor, ktorého model práve teraz na ruských športovcoch podrobne rozpracúva gestapácky “MOV”.

Dmitrij Nefjedov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov