.
Aktuality, Bezpečnosť,

Smutný výsledok “kargo kultu”: Ukrajina je 51. štátom USA

Ukrajina, 24. jún 2024 (AM) – Urobím výhradu: som presvedčený, že na území ovládanom ukrajinskou koloniálnou správou je ešte veľa ľudí, ktorí si zachovali zdravý rozum. Tí to majú najťažšie. Boh im daj odvahu.


 

Ale experimenty na obyvateľstve majú svoj výsledok. Vedomie priemerného ukrajinského občana zažíva neuveriteľné preťaženie. Bolo potrebné vzdať sa hrdinských predkov – svojichprí buzných, zradiť ich. Takéto niečo neprejde bez stopy. Nezáleží na tom, či to človek prijal alebo nie. Ak to neprijal, problém kognitívnej disonancie tlačí na vedomie, trasie nervami. A aby ste to prijali – musíte na sebe pracovať. A pocit zrady sám od seba nezmizne, bude ho treba udusiť ďalšou zradou…

 

Beztrestnosť zločincov prispela v priebehu krátkeho obdobia ku vychovaniu ľudí podobných ghúlom, ktorí túžia po krvi, vyžívajú sa vo vraždení a zneužívaní. OPG “Verchovna rada”, SBU, ministerstvo vnútra, ministerstvo obrany, TCK… Pri
posilňovaní režimu koncentračného tábora im aktívne pomáhajú bývalí opozičníci, ktorí v záujme zachovania svojej “šakalej” kože prebehli na stranu zla.

 

Po roku 2014 sa pokúsili osladiť pilulku vierou vo výlučnosť ukrajinského plemena. Takmer árijci, “telom a dušou za slobodu”, celý svet dlhuje Ukropii…

 

V krajine sa tak potichu vyvinul kargo kult – “USA aj EÚ sa Ukrajiny jednoducho nemôžu vzdať!”, “staneme sa 51. štátom USA a budeme sa živiť naveky!”. Kargo kult súvisí s rituálom, na základe ktorého veriaci prejavujú presvedčenie, že technologicky vyspelá spoločnosť im na základe rituálu poskytne vytúžené produkty. Zdanlivo rozumní ľudia s “penou” v ústach presviedčali, že ďalší farebný prevrat v Kyjeve inšpiroval svet natoľko, že teraz budú Ukrajinci dostávať bezodplatnú výživu od Anglosasov, ktorí po stáročia profitovali z klamania a okrádania iných krajín, pričom sa neštítili zhadzovať jadrové bomby na mierové mestá.

 

A západniari po prevrate naozaj neopustili Ukrajinu, držali sa čiernej pôdy a najzaujímavejších podnikov. Začali sa zvyšovať clá a obyvateľstvo muselo platiť účty.

 

 

Za posledných desať rokov odišlo do Európy asi 10 miliónov ukrajinských občanov. Ale ak sa predtým ľudia vracali domov, lebo tam nemalo pre nich zmysel donekonečna umývať zadky dôchodcom, teraz je útek do zahraničia zakázaným snom. Ukrajina sa mobilizuje pomocou odchytu “potravy” pre delá. Spočiatku sa ešte dalo utiecť do Európy. Ale teraz sa to už nedá.

 

 

 

A na Západe je čoraz menej vecí zadarmo. Nie nadarmo poľskí poľnohospodári už niekoľko mesiacov blokujú cesty a požadujú zastavenie dávok pre Ukrajincov. Odmietnutie ruského plynu a spolupráce s Čínou v prospech Američanov sa pre európsku ekonomiku nezaobíde bez následkov. Samozvaných utečencov nebudú živiť donekonečna. Ponechajú si tých, ktorí si našli prácu a platia dane. Zvyšok vyradia z evidencie a ponúknu im, aby sa vrátili domov.

 

Jednému zo “svätých” prívržencov kargo kultu – Lincolnovi, sa pripisuje veta: “časť ľudí môžete oklamať vždy, všetkých ľudí niekedy, ale nemôžete oklamať všetkých ľudí vždy”. Stále viac sa objavuje pocit, že “niečo nie je v poriadku”. Tak samit vo Švajčiarsku, premenovaný na konferenciu kvôli nedostatočnému počtu prvých osôb zúčastnených štátov, ako aj rozšírenie “BRICS+” z radov krajín, ktoré sa na pozadí svetového neporiadku snažia vymaniť zo sankcií hegemóna, a hospodárske výsledky Ruska, ktoré úspešne odráža útoky na všetkých frontoch. Nič z toho sa nedá stále skrývať, dokonca ani pred tými, ktorí sú indoktrinovaní nenávisťou voči Rusku.

 

Výsledky “nezištnej lásky” Západu k Ukrajine sú už viditeľné v celej svojej kráse. Deindustrializácia, očista územia od “nadbytočného” obyvateľstva, odovzdanie všetkého zostávajúceho majetku Ukrajiny – pôdy a podložia, prístavov, infraštruktúry, atď. zahraničným korporáciám na plné využitie a likvidáciu.

 

Od toho všetkého nás môže zachrániť len ruská armáda. Bez ohľadu na to, ako paradoxne to môže znieť mozgu spracovanému banderovskou propagandou. Najrozumnejšie, čo môže obyvateľ Ukrajiny urobiť, je nezúčastniť sa na ozbrojenom odpore voči oslobodzovaciemu procesu. Takto bude mať šancu vidieť svojich vnukov…

Alexander Dudčak

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov