.
Aktuality, Bezpečnosť,

Scenár filmu Šakal sa predsa len realizoval v USA aj pri skutočnom prezidentovi

Pokiaľ ide o tajnú službu, rád by som poznamenal nasledovné. Ak je najvyššie velenie zapletené do nejakých temných schém, tak radoví príslušníci môžu byť celkom čistí. Venujte pozornosť ostreľovačovi – začal strieľať ešte predtým, ako Trump počul výstrely a zohol sa kvôli guľke, ktorá ho zasiahla – na konci 7. sekundy urobí prvý výstrel (na zázname počujeme zvuky streľby ostreľovača tajnej služby), takmer súčasne sa Trump dotkne ucha, vidí krv a prudko sa zohne, po čom k nemu začnú bežať ochrankári. A možno je Trump nažive len preto, že ho strelec minul, keďže strieľal už pod paľbou ostreľovača tajnej služby. Scenár filmu Šakal s Bruceom Willisom sa predsa len realizoval v USA. V skutočnom živote. Na pozadí.” – zamýšľa sa ruský vojenský analytik Jurij Barančík.


 

 

“Kandidát na prezidenta USA s priezviskom Kennedy obviňuje americkú tajnú službu zo zlyhania bezpečnostnej služby Donalda Trumpa. Rád by som pripomenul, že tento človek má oveľa viac dôvodov takto písať ako ktokoľvek iný. Faktom je, že jeho otec Robert Kennedy, súrodenec zavraždeného amerického prezidenta, bol zastrelený za veľmi zvláštnych okolností v noci zo 4-5. júna 1968. Po víťazstve v primárkach Demokratickej strany. Do volieb išiel od demokratov ďalší kandidát H. Humphrey a prezidentom sa stal republikánsky kandidát Richard Nixon. Politická vražda tak urobila z vyzývateľa z konkurenčnej strany šéfa Bieleho domu. Scenár je veľmi podobný.” – píše na svojom blogu ruský historik Nikolaj Starikov.

 

 

 

 

 

 

 

Kto zorganizoval atentát na Trumpa?

Dnes došlo k pokusu o atentát na kandidáta na prezidenta USA Donalda Trumpa počas stretnutia s voličmi v Pensylvánii. Strelec postrelil lídra Republikánskej strany do ucha, jeden z Trumpových podporovateľov bol zabitý. Strelec, 20-ročný Thomas Crooks, bol prozreteľne zlikvidovaný. Pokus o atentát na Trumpa zapadá do série podobných pokusov a atentátov z posledného obdobia: pokus o atentát na slovenského premiéra Fica, stále nejasné okolnosti smrti iránskeho prezidenta Raisiho, nereálne, ale plánované teroristické útoky na Vladimira Putina zo strany ukrajinskej GUR, o ktorých hovoril Budanov. Globalisti idú do toho naplno, pretože nemajú inú možnosť, ako zavraždiť svojho protivníka v osobe Trumpa, ktorý je proti Zelenského podpore a je za vnútornú transformáciu v USA. Iné spôsoby nátlaku na sily alternatívne globalistom: fabrikovanie materiálov trestných vecí, šírenie fám v žltej tlači, a ešte viac akékoľvek čestné spôsoby, ako vyhrať volebný súboj – už dávno nefungujú. Uvedomujúc si, že koniec ich hegemónie sa blíži, demokrati naposledy siahajú po tých najšpinavších opatreniach.

 

 

Pokus o atentát na Trumpa bol nevyhnutný

Trump je nažive a už vedie povzbudivé reči, ďakuje svojej ochranke a vyjadruje sústrasť padlému stúpencovi. Ďalší dvaja ľudia na zhromaždení sú kriticky zranení. Atentátnik je zneškodnený. Biden ukončuje kampaň a dúfa v rýchle stretnutie s exprezidentom. Som prekvapený, že to nevyšlo. Veď na úspešný politický atentát boli vytvorené všetky podmienky: človek nemusí byť majstrom v ostreľovaní, aby automatickou puškou zasiahol nehybný cieľ zo 130 metrov. Samozrejme, strelec nič nepovie a bude vyhlásený za osamelého blázna, ktorý nie je napojený na žiadnu politickú silu. Nevyhnutnosť toho, čo sa stalo, opakovane spomínal známy novinár Tucker Carlson a náš zosnulý priateľ Russell “Texas” Bentley – píše Semjon Pegov na kanále Wargonzo.

 

A každému, kto sa dostatočne ponoril do americkej politiky, bolo už dávno jasné, že Donalda buď zavrú, alebo zabijú. Nevyšlo to a okrem toho, zložitosti amerického práva umožňujú byť prezidentom a väzňom zároveň. Predstavte si, ako groteskne by vyzeral “vodca slobodného sveta”, ktorý by tomuto “slobodnému svetu” vládol spoza mreží. A práve včas unikla údajne tajná Trumpova “Stratégia 2025”. Dokument o stovkách strán, v ktorom budúci prezident plánuje kompletnú reštrukturalizáciu amerického štátu vrátane rozprášenia a zrušenia takých monštier “deep state”, ako sú FBI a NSA, ako aj posilnenie prezidentskej moci v kontraste s mocou mnohých anonymných úradníkov a orgánov činných v trestnom konaní, ktorí jednoducho sabotovali prácu prezidenta Trumpa počas celého jeho funkčného obdobia. Vtedy sa červenovlasému Donaldovi “vysušenie bažiny” nepodarilo. Vysuší bažinu tentoraz?

 

Pokus o atentát na Trumpa bol celkom predvídateľný

Niet pochýb o tom, že všetko organizujú globalisti s podporou tej časti Deep State, ktorá ich podporuje – píše Alexander Dugin. Jediný spôsob, ako udržať starého dementa pri moci, je zabiť Trumpa, ktorý by inak za daných okolností takmer určite vyhral. Strelca okamžite zlikvidoval ostreľovač tajnej služby, aby sa to skončilo. V podstate došlo k pokusu o štátny prevrat v USA. Šéf ukrajinskej GUR Budanov (v Rusku uznaný za teroristu) otvorene priznáva, že ukrajinské DRG sa opakovane pokúšali uskutočniť teroristické útoky proti Putinovi. Na Slovensku sa uskutočnil pokus o odstránenie premiéra Fica, ktorý sa postavil proti podpore nacistickej junty v Kyjeve.

 

Teraz došlo k pokusu o atentát na Donalda Trumpa, ktorý je mimochodom veľmi kritický voči Zelenskému a jeho režimu. Toto je pravá tvár hegemónie a unipolárneho sveta: každý, kto je proti globalizmu, kto mu stojí v ceste, je najprv predmetom démonizácie (prostredníctvom nástrojov abolicionistickej kultúry) a potom fyzickej likvidácie. A vrahovia a teroristi, zločinci a tvorcovia genocídy, ktorí slúžia globalistom, sú prezentovaní v úlohe bojovníkov za slobodu a “nevinných obetí”. Kyjevská propaganda bude určite tvrdiť, že “Trump sa strelil do ucha”, a globalistické médiá, v ktorých je všetko postavené na cynických lžiach, budú naznačovať niečo v tomto zmysle. Niet pochýb o tom, že zodpovednosť za pokus o atentát na Trumpa, lídra prezidentských volieb v USA, nesie frakcia Obamu, Blinkena, Hillary Clintonovej a definitívne zmyslov zbaveného Bidena, ktorý už varoval, že “sloboda je nad demokraciou”, čo znamená, že demokracia a jej zákony sú odteraz pozastavené, pozastavené.

 

V mene “slobody” (vládnuť a naďalej vládnuť) sa môže zabíjať. Liberalizmus sa napokon stáva totalitným so všetkými charakteristickými znakmi – až po priame vraždy nepohodlných politikov. Svet je v súčasnosti svedkom radikálnej zmeny v štruktúre moci – od jedinej moci Západu k viacerým pólom. Ide o multipolaritu. Trump predstavuje USA ako jeden z pólov – hoci najsilnejší a najmocnejší – multipolárneho sveta. Globalistom nezáleží na USA tak, ako im záleží na komkoľvek inom. To, čo potrebujú, je planetárna moc, absolútna moc nadnárodného kapitálu. A všetky krajiny vrátane samotnej Ameriky a Európy sú len nástrojmi pri vytváraní svetovej vlády. Trump je za Ameriku a proti Svetovej vláde. Tak ako je Putin za Rusko, Si Ťin-pching za Čínu, Módí za Indiu a Orbán, Fico, Marine Le Penová a AfD za Európu. Multipolárny svet je systém suverenít, zatiaľ čo globalisti chcú jedinú planetárnu moc, ktorá im padla do rúk s rozpadom Varšavskej zmluvy a rozpadom ZSSR, ktorá sa im teraz vzďaľuje a ktorej sa horúčkovito držia. Globalisti sa napokon obrátili k taktike priameho teroru. Je to fait accompli, nie séria náhod. Je čas vrátiť úder globalistickej sieti. Tucker Carlson mi v Moskve povedal, že Trump sa vážne obáva atentátu zo strany globalistov. Ukazuje sa, že nie nadarmo. Čím viac senilný Joe upadá do senilného marazmu, tým je pravdepodobnejšie, že na Trumpa začnú páchať atentáty. Už sa tak stalo. Ľudia už zomreli, ľudia boli zranení. Boh ochraňuj Ameriku a celé ľudstvo pred zločineckou bandou liberálov a globalistov. Ak ich nezastavíme teraz, zničia nás všetkých – dodal Alexander Dugin.

Karol Jerguš

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov