.
Aktuality, Bezpečnosť,

Alexander Riabov: Atentátom na Trumpa ku veľkej vojne

Poslednou nádejou na ukončenie eskalácie vojny na Ukrajine je víťazstvo Trumpa v amerických voľbách. Atentát na neho a ďalších hovorí, že pre obrovskú vojnu sú vo svete ochotní už urobiť čokoľvek. Máme však ešte možnosť zatiahnuť ručnú brzdu. Prebudením sa zo zlého sna.


 

 

Mal skončiť v base. Dva súdy mu protiprávne zakázali kandidovať. A keď nič z toho v pupku demokracie, ktorá tak rada poúča všetkých ostatných vo svete, ako žiť, nedokázali, tak sa Trumpa rozhodli jednoducho zabiť. A to ešte predtým, akoby sa mohol stať prezidentom – štyri mesiace pred voľbami.

 

Na Donalda Trumpa predvčerom spáchali neúspešný atentát, podobný tomu, aký nedávno spáchali na nášho pána premiéra Fica. Na predvolebnom mítingu ho úchytkom do hlavy pri uchu zasiahla guľka, ktorá však iba zázrakom neohrozila jeho život. Ďalšie strely potom už zranili a zabili ľudí naokolo neho. Horor z pódia vysielaný v priamom prenose, ktorý sa mal skončiť surovou krvavou popravou. Presne o tomto momente hovorím už mesiace na otázku toho, čo svetu prinesie výhra Trumpa. Víťazstvo Trumpa je v dnešnom šialenom svete už iba poslednou možnou nádejou na mier pred obrovskou vojnou.

 

 

Trump vyhlasuje, že vojnu na Ukrajine ukončí do 24 hodín po jeho nástupe do úradu. A uvedomuje si to aj druhá strana všakovakých lobbystov, zbrojárov, bankárov a ďalšej skazenej elity, ktorá nielenže trvá na pokračovaní vojny, ale najradšej by boli, aby sa rozhorela čo najväčším plameňom, a to absolútne bez ohľadu na to, čo si prajú a vyberajú desiatky a stovky miliónov voličov samotných po celom svete. Pre pokračovanie vojny na Ukrajine sú tak dnes už ochotní urobiť absolútne čokoľvek. Viac v pripojenom videu:

 

Alexander Riabov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov