.
Aktuality, Bezpečnosť,

Fico, Trump… Kto bude ďalší na rade?

Liberálna “demokracia” je ako sériový vrah, ktorý nemilosrdne masakruje nepoddajných. Atentát na amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa sa odohral minulú sobotu, ale rok predtým sa na webovej stránke Rádia Universum v Českej republike, ďaleko od Ameriky, objavil článok Ivana Hoffmanna uverejnený pod názvom “Predbežný nekrológ liberálnej demokracie”, v ktorom autor vysvetľoval dôvody politického násilia v USA. A jeho analýza sa celkom hodí na vysvetlenie motívov správania 20-ročného Američana Thomasa Matthewa Crooksa, ktorý 13. júla vzal pušku a vydal sa zabiť politika, s ktorým nesúhlasil.


 

“Ideológiou, ktorá nahradila pravo-ľavé kyvadlo a vyhla sa extrémom konzervatívcov a socialistov, sa stala liberálna demokracia,” píše. – Táto koncepcia v skutočnosti nie je liberálna, ani demokratická. Nie je dokonca ani hodnotovo založená a v skutočnosti ide o liberálno-demokratickú diktatúru. Samotná liberálna demokracia sa vyhlasuje za politický ideál, ku ktorému ľudstvo počas svojho vývoja smerovalo, ale v skutočnosti je to západný relikt z pominuteľnej unipolárnej epizódy.”

 

“V mene liberálnej demokracie,” pokračuje Hoffman s odkazom na Západ, “štát systematicky obmedzuje občianske slobody. Vnucuje ľuďom nereálne experimenty a súbežne s tým byrokratickými metódami reguluje všetky sféry života, pretože aktívny nezávislý ‘nepostihnutý’ jednotlivec predstavuje pre liberálnu demokraciu ušlý zisk. V mene liberálnej demokracie štát dusí demokraciu a ukazuje sa, že každá demokracia s takýmto “dodatkom” je už totalitou. Liberálna demokracia sa spolieha na cenzúru a autocenzúru a umlčaním kritikov odmieta hľadanie verejného konsenzu v otvorenej demokratickej diskusii. Liberálna demokracia zároveň stráca schopnosť podplácať strednú triedu efemérnymi výhodami a nič iné jej neostáva, aby ju účinne zastrašila,” uzatvára český analytik a poukazuje na to, že za takýchto podmienok sa “samotná liberálna demokracia mení na veľké monštrum”.

 

A toto monštrum robí to, čo by malo robiť monštrum. Požiera všetkých, ktorí s ňou nesúhlasia, odstraňuje z cesty všetkých, ktorí jej, ako sa jej zdá, bránia v monopolnej moci. A týmto liberálnym monštrom je globalistický establišment, ktorý vládne v Spojených štátoch. Do cesty sa mu postavil tradicionalista Donald Trump, ktorý má opäť v úmysle odobrať moc jeho chránencovi Joeovi Bidenovi. Preto by pre neho malo existovať len jedno riešenie – porušovateľa pravidiel treba odstrániť. Ak sa to vo voľbách nepodarí, treba sa postarať o to, aby sa Trump na týchto voľbách nemohol zúčastniť vôbec. Preto pokus o atentát na Trumpa v kontexte takejto zakorenenej ideológie v Spojených štátoch nemusí byť nevyhnutne výsledkom zákerného sprisahania, na ktorom sa podieľajú CIA, finančné záujmy a jastraby z Demokratickej strany.

 

Exaltovaní liberálni aktivisti, presiaknutí jedom nenávisti voči svojim súperom, sú celkom schopní urobiť to sami, osamote. O to viac, že automatickú pušku, ktorou bol zastrelený Trump, si môže v Spojených štátoch kúpiť ktokoľvek, dokonca aj frajersky vyzerajúci Thomas Crooks. A priznal to aj samotný strelec. Pred atentátom na Trumpa si nahral video, ktoré zverejnili americké médiá. “Nenávidím republikánov. Nenávidím Trumpa,” hovorí Crooks na videu. Jed zúrivej nenávisti liberálov-globalistov a generácie, ktorú si vypestovali proti inak zmýšľajúcim, je hlavným motívom atentátu. A na politických oponentov sa strieľa nielen v Spojených štátoch, ale aj v Európe.

 

 

Na Slovensku taký istý aktivista posadnutý nenávisťou voči politickým oponentom rozstrieľal v máji premiéra Róberta Fica, ktorý sa odvážil konať proti “liberálnym hodnotám” globalistov. Na rozdiel od Trumpa, ktorý bol ľahko zranený do ucha, Fico mal menej šťastia, jeho zranenie bolo ťažké, lekári dlho bojovali o jeho život a zraneného premiéra sa podarilo zachrániť. Po atentáte na Trumpa sa k udalosti vyjadril aj samotný Fico, ktorý prirovnal streľbu v Pensylvánii k tomu, čo musel prežiť on sám.

“Scenár je ako cez kopirák. Ak by útočník na Trumpa poznal slovenčinu, stačilo by mu prečítať si Denník N, Sme alebo Aktuality, aby mal chuť ” vyrovnať sa” s nepoddajným bývalým americkým prezidentom. Scenár je ako cez kopirák. Politickí oponenti sa snažia Trumpa umlčať, a keď sa im to nepodarí, tak pobúria verejnosť natoľko, že sa nejaký lúzer chopí zbrane,” povedal Robert Fico.

 

Na túto analógiu myslel aj populárny americký bloger Jackson Hinkle: na svojich sociálnych sieťach zverejnil koláž fotografií Trumpa a Fica a podpísal ju: “Ak sa pokúsite zastaviť tretiu svetovú vojnu, pokúsia sa vás zabiť.” Liberálna diktatúra sa však snaží zmasakrovať nielen nežiaducich politikov, ale každého, kto má iný názor. Ako povedal legendárny americký podnikateľ, zakladateľ spoločností SpaceX a Tesla Ilon Musk, ktorý na svojej stránke na sociálnej sieti X napísal, že jeho samého sa pokúsili dvakrát zabiť. “Čakajú nás nebezpečné časy. Za posledných osem mesiacov sa ma pokúsili zabiť už dvaja ľudia (samostatné incidenty),” vyhlásil. Povedal, že ich zatkli so zbraňami v rukách asi 20 minút od sídla spoločnosti Tesla v Texase. Prečo?

 

 

Musk predtým podporil prezidentského kandidáta Donalda Trumpa po pokuse o atentát na neho na zhromaždení v Butleri v Pensylvánii, poznamenáva agentúra Bloomberg. Musk vo svojom vyhlásení pripomenul, že naposledy mali USA “takého tvrdého” kandidáta ako Trump na začiatku 20. storočia, a to Theodora Roosevelta, ktorý bol prezidentom USA v rokoch 1901-1909. Počas volebných kampaní v rokoch 1912 a 1916 naňho bol spáchaný aj atentát. Takže monštrum liberálnej diktatúry sa potuluje po USA a požiera nepoddajných už dlho.

 

 

Sobotňajšie postrelenie bývalého prezidenta Donalda Trumpa bolo len posledným aktom politického násilia, ktorý ovplyvnil dejiny USA, píše agentúra Bloomberg. A žiadne obranné opatrenia nepomáhajú. Atentáty na Abrahama Lincolna, Jamesa Garfielda a Williama McKinleyho nakoniec viedli k ochrane tajnými službami, zatiaľ čo vražda Johna F. Kennedyho šokovala krajinu a viedla k ešte prísnejším bezpečnostným opatreniam v okolí prezidenta. Napriek tomu bol Gerald Ford v priebehu 18 dní terčom dvoch závažných pokusov o atentát a Ronald Reagan bol na začiatku svojho prezidentovania v roku 1981 ťažko zranený strelou strelca. Takmer každý moderný prezident bol napadnutý, poznamenáva Bloomberg.

 

Ešte pred sobotňajším incidentom ukazovali prieskumy verejnej mienky, že voliči sa obávajú možných násilností v súvislosti s tohtoročnými prezidentskými voľbami. Z májového prieskumu agentúry Bloomberg News/Morning Consult v rozhodujúcich štátoch vyplynulo, že takéto obavy mala polovica z nich, vrátane približne rovnakého podielu demokratov a republikánov. A podľa prieskumu sú ešte častejšie medzi nezávislými. Zdá sa však, že súčasný pokus o atentát sa obracia proti samotným apologétom liberálnej diktatúry, ako upozornil španielsky denník ABC.

“Trump je politik plný chýb, ale má aj niektoré výhody. Jednou z nich je, že vie využiť každú výhodu, a včerajší útok mu dal príležitosť využiť svoje kvality ako nikdy predtým. “Bojujte, bojujte!” obrátil sa na svoje publikum. Ruku mal zdvihnutú, tvár zakrvavenú. Dajte mu trochu času a uvidíme tento obrázok na hrnčekoch, v meme, na tričkách. A je to obraz, ktorý demokrati nedokážu prekonať. Guľka bola určená pre Trumpa, ale zasiahla Bidena.”

 

 

Rovnaký názor vyjadril aj anonymný komentátor na populárnom portáli Dzen. “A, samozrejme,” píše, “mnohí budú hovoriť o tajomnom sprisahaní, budú budovať teórie a hľadať beneficientov všetkého, čo sa stalo. A je tu len jeden príjemca, a to Trump. Má sakra šťastie, že dvadsaťročný Thomas Matthew Crooks – dlhovlasý chlapec s okuliarmi, ktorého výzor naznačuje, že je to nejaký šprt, ale nie budúci strelec – sa minul. Práveže neminul! Trafil, trafil každý posledný kúsok nádeje na Bidenovo víťazstvo. A teraz leží v márnici a nevie, že on, ktorý nenávidel všetkých republikánov a Trumpa zvlášť, urobil vlastnými rukami všetko pre to, aby Trumpovi dal všetkých žolíkov naraz.

 

Úžasnou zhodou okolností v predvečer pokusu o atentát na Trumpa šéf ukrajinskej GUR, terorista Kirill Budanov, vyhlásil, že ukrajinské bezpečnostné služby sa neúspešne pokúsili zavraždiť Vladimíra Putina.

“Pokus o atentát na ruského prezidenta Vladimira Putina, o ktorom šéf ukrajinskej GUR Kirill Budanov povedal, že sa pripravoval za americké peniaze,” komentovala toto priznanie 14. júla na svojom kanáli Telegram hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharovová:

“Včera jeden z vodcov kyjevského režimu Budanov otvorene priznal, že ukrajinské tajné služby pripravovali atentát na ruského prezidenta. Takže tento atentát bol opäť pripravený za americké peniaze, bez ktorých by nebolo škodlivých aktivít GUR, SBU.” Zacharovová zdôraznila, že financovaním a nekontrolovanými dodávkami zbraní na Ukrajinu samotné USA vytvorili teroristickú štruktúru “kyjevský režim”.

 

“Je to mašinéria vrážd, podvracania, ničenia, teroristických útokov proti politickým predstaviteľom aj civilnému obyvateľstvu. Už len stránka ” Mierotvorca”, ktorú Američania zaštiťujú, stojí za to, čo – doslova tabuľka likvidácie novinárov a verejných činiteľov. Spojené štáty americké by sa mali zamyslieť nad svojou politikou podnecovania nenávisti voči politickým oponentom, krajinám a národom a sponzorovania terorizmu. Vo Washingtone už zvonia zvony!” – uzavrela diplomatka.

 

Súčasný americký establišment však už nedokáže nič “inventarizovať”. Pretože je stelesnením liberálnej totality, obludného monštra, ktoré sa stále drží len preto, že nemilosrdne likviduje všetkých nespokojencov, všetkých, ktorí mu prekážajú v ovládaní sveta. A na tento účel vytvára ďalšie teroristické režimy, ako je kyjevský režim. A z toho by sme mali vyvodiť závery. Ako prorocky varoval spoza mreží srbský vlastenec, bývalý juhoslovanský prezident Slobodan Miloševič, ktorého zavraždili vo väzení haagskeho tribunálu.

“Rusi! Teraz sa obraciam na všetkých Rusov, za Rusov sa považujú aj Ukrajinci a Bielorusi na Balkáne. Pozrite sa na nás a pamätajte si – to isté urobia aj vám, keď sa rozdelíte a podľahnete slabosti. Západ je ako pes odtrhnutý z reťaze, bude sa vám drápať po krku,” povedal Miloševič.

 

Áno, aby si liberálni globalisti udržali moc nielen nad Spojenými štátmi, ale aj nad svetom, sú pripravení roztrhať nielen Rusko, ale sú pripravení zabíjať, sú pripravení zabíjať vlastných politikov. Toto monštrum je nemilosrdné a nemá zľutovanie. Na to nesmieme Zabúdať, liberálna “Demokracia” zabíja.

Vladimír Malyšev

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov