.
Aktuality, Šport,

Paríž: olympijský oheň nesú transvestiti

Ako sa budú súčasné olympijské hry vo Francúzsku podobať olympijským hrám v nacistickom Nemecku? “Paranojou” nazvala deň predtým oficiálna predstaviteľka ruského ministerstva zahraničných vecí Maria Zacharovová odmietnutie francúzskych úradov povoliť novinárom z Ruskej federácie pokrývať olympijské hry. “Je to paranoja. Skutočná paranoja. Keď to formulujú tak, že novinárov nepustia na podujatie, kde sú tisíce ďalších novinárov, tak to je podľa mňa paranoja.”


 

 

Ako viete, organizačný výbor olympijských hier v Paríži odmietol akreditáciu ruským médiám s odvolaním sa na rozhodnutie francúzskych orgánov. Francúzsky minister vnútra Gerald Darmanen zároveň uviedol, že bezpečnostné služby skontrolovali celkovo 960 000 dokumentácií pre vstup na prácu na OH – 2024 a možnosť zúčastniť sa na podujatiach súvisiacich s hrami bola zamietnutá 4340 ľuďom, a to ide o dobrovoľníkov a pracovníkov na štadiónoch, ako aj členov športových delegácií. Dermanen uviedol, že toto rozhodnutie bolo prijaté z dôvodu hrozieb špionáže a kybernetických útokov. Paranoja v hlavnom meste hier 2024 sa však netýka len týchto absurdných zrušení.

 

 

Samotné hlavné mesto Francúzska, kde sa olympijské hry otvoria 26. júla, teraz pripomína obliehanú pevnosť. Všade sú barikády, davy ťažko ozbrojených policajtov a vojakov. Paríž je preplnený bezpečnostnými zložkami. Každý deň počas olympijských hier bude v meste pracovať 30 000 policajtov a žandárov. A v deň otvorenia ich bude v uliciach Paríža 45 000, plus 10 000 príslušníkov armády. Na pomoc Francúzom prišli dokonca aj špeciálne jednotky z Kataru. Turistov a samotných Parížanov je však málo, ulice sú prázdne, reštaurácie vyhorené a mnohí Parížania sa rozhodli opustiť hlavné mesto na dobu trvania olympijských hier, kde sa skôr ako oslava podporuje atmosféra úzkosti a nebezpečenstva.

 

 

“Široké parížske bulváre, veľkolepé pamiatky a preplnené kaviarne tento týždeň doplnil veľmi nevzhľadný pohľad: viac ako 44 000 škaredých kovových plotov, ktoré blokujú prístup chodcov doslova na každom kroku, od Louvru až po ostrov Saint-Louis,” píše americký denník Politico. – Tieto dočasné zábrany boli postavené v rámci rozsiahlych príprav na zaistenie bezpečnosti počas olympijských hier, ktoré sa oficiálne začínajú v piatok”.

 

Zlovestné otvorenie olympijských hier v Paríži sa uskutočnilo… Jazdec apokalypsy a samotná Smrť s olympijskou vlajkou

 

Situácia v Paríži je skrátka taká, že si nemožno nespomenúť na olympijské hry v roku 1936, ktoré sa konali v nacistickom Berlíne pod záštitou Adolfa Hitlera. Ako je známe, führer nebol olympijským hrám naklonený a označil ich za “výmysel Židov a slobodomurárov”. Okrem toho mnohí Nemci nemienili zabudnúť ani odpustiť poníženie vo Versailles po prvej svetovej vojne a nechceli v Nemecku vidieť športovcov z Anglicka a Francúzska. A nacistickí šéfovia verili, že árijskí športovci by nemali súťažiť s reprezentantmi “menejcenných” národov. Goebbels zmenil Hitlerov názor. Navrhol Hitlerovi, aby olympiádu nielen podporoval, ale aby ju prevzal pod štátnu kuratelu, využil ju na vytvorenie nového obrazu Nemecka a propagandu nacistického režimu. Podľa Goebbelsa mali olympijské hry ukázať svetu nové Nemecko, ktoré sa usiluje o mier, nie je zmietané vnútropolitickými rozpormi, má zjednotený národ vedený národným vodcom. Okrem toho olympijské hry dajú impulz na rozvoj športu v krajine. Armáda potrebuje silného, zdravého, fyzicky vyspelého vojaka.

 

 

No v dnešnom Francúzsku sa úlohy diktátora ujal prezident Emmanuel Macron, ktorý už dávno nerešpektuje žiadne demokratické postupy: ľudové demonštrácie rozháňa obuškami a slzotvorným plynom, otravuje politických súperov, pripravuje vyslanie francúzskych vojakov do boja proti Rusku na Ukrajine atď. V nedávnych parlamentných voľbách bola jeho strana porazená a stratila mnoho kresiel v parlamente a hovorí sa, že on sám môže nakoniec prísť o prezidentský úrad. Súčasné hry sú preto pre Macrona zámienkou, aby sa podobne ako Hitler prezentoval ako “otec národa”, aby celému svetu ukázal, že európska krajina, ktorá je zmietaná najostrejším politickým bojom, vôbec neklesá na dno, ale naopak, je schopná úspešne zorganizovať také významné medzinárodné podujatie. Takže pre neho, rovnako ako pre führera, nie je najdôležitejší šport a priateľstvo medzi národmi, na ktoré by mali olympijské hry slúžiť, ale len zámienka na riešenie vlastných problémov.

 

 

Otvárací ceremoniál olympijských hier už neskrýva satanistické rituály

 

 

V nacistickom Nemecku boli v septembri 1935, v predvečer olympijských hier, prijaté tzv. norimberské zákony, ktoré obmedzovali práva Židov a Rómov. Perzekúcie dostali legislatívne zdôvodnenie a v športových spolkoch a oddieloch sa začala úplná “čistka v radoch”. V predvečer berlínskych hier boli z mesta vysťahovaní Rómovia, žobráci a prostitútky. A mesto bolo “vyčistené” od Židov už v roku 1935. Paríž bol vyčistený rovnakým spôsobom aj dnes. Podľa správ médií boli z mesta odstránení všetci početní tuláci, žobráci a migranti, ktorí žili na uliciach francúzskej metropoly a “kazili jej obraz”. Boli natlačení do autobusov a presunutí do špeciálnych centier mimo mesta, ktoré sa vraj len málo líšia od koncentračných táborov.

 

Paríž hostí otvárací ceremoniál olympijských hier – bezletová zóna

 

Hlavnými obeťami “olympijskej čistky” však boli športovci z Ruska, ktorí boli vystavení bezprecedentnej diskriminácii, a to aj počas hier v nacistickom Berlíne. V Paríži bola zakázaná ruská vlajka a hymna, ruskí športovci sa nemohli zúčastniť na otváracom ceremoniáli a mnohým športovcom bolo jednoducho odobraté povolenie zúčastniť sa na hrách len preto, že boli z Ruska. V Paríži sa pred otvorením olympijských hier začal “hon” aj na ďalších Rusov, nielen na spomínaných novinárov a športovcov.

 

V stredu Gerald Darmanen v televízii BFMTV informoval o nedávnom zadržaní niekoľkých Rusov údajne pre pokusy zasahovať do francúzskych záležitostí. Agentúra France-Presse deň predtým informovala, že jeden ruský občan bol zadržaný pre podozrenie z prípravy “destabilizácie” počas olympijských hier. Darmanen túto informáciu potvrdil a informoval o niekoľkých ďalších zadržaniach. “Ešte nedávno boli na prefektúre parížskej polície zadržané ďalšie osoby, tiež s ruským občianstvom,” povedal s odkazom na údajný “problém zasahovania do francúzskych záležitostí”. Darmanen zároveň nešpecifikoval, z čoho presne sú podozriví zadržaní Rusi, medzi ktorými bol, ako píšu, aj kuchár z reštaurácie. Ťažko si predstaviť, ako by človek s naberačkou mohol “destabilizovať situáciu” v Paríži. A spustený “hon na Rusov” pripomína represie proti “neárijcom”, ktoré boli nasadené v nacistickom Nemecku v 30. rokoch minulého storočia.

 

Prípravy na olympiádu tak presvedčivo ukazujú, že údajne “demokratická” a liberálna Európa sa rýchlo vyvíja smerom k represívnemu režimu otvorene nacistického typu. Veľké heslo Pierra de Coubertina, zakladateľa moderných olympijských hier, “Ó, šport, ty si svet!” bolo zabudnuté a vyhodené na smetisko. Všade sú zákazy, diskriminácia a otvorený rasizmus. Preto sa už začalo hovoriť, že olympijské hry v Paríži budú veľmi podobné olympijským hrám v nacistickom Nemecku v roku 1936, ktoré organizoval Adolf Hitler.

 

Parížska olympiáda má však už teraz niečo, čo si v nacistickom Nemecku nevedeli predstaviť. Nosením olympijskej pochodne boli poverení transvestiti. Prvým (alebo prvou) bola istá “Miss Martini”. A v deň otvorenia olympijských hier ponesie oheň ulicami Paríža transsexuálka s prezývkou Minima Geste. To už vyvolalo násilné protesty, hoci takéto divoké rozhodnutie podporila aj starostka Paríža Anne Hidalgová, ktorá sa dokonca kúpala v špinavej Seine, aby na hry upozornila. Mnohí sa domnievajú, že takéto niečo svedčí o degenerácii olympijských hodnôt. Ale kto bude v podmienkach tuhej liberálnej diktatúry v dnešnej rusofóbnej Európe, ktorá sa veľmi nelíši od nacistickej Európy, počúvať hlasy protestujúcich?

 

A ak je výskyt transvestitov jediným rozdielom medzi hlavným mestom súčasnej olympiády a hrami v nacistickom Berlíne, potom beda vám, Francúzi! Niekomu sa možno porovnanie súčasnej olympiády v Paríži s hrami v nacistickom Berlíne môže zdať prehnané. Ale tu je to, čo pri tejto príležitosti napísal Boris Korčevnikov, generálny riaditeľ televízneho kanála “Spas”: “No nie je to fašizmus, keď starosta Paríža povedal, že ruskí športovci tam nebudú vítaní? Nie je fašizmom podporovať genocídu Rusov a nacizmus na Ukrajine? Nie je fašizmom – zaslepená viera vo vlastnú výnimočnosť v “rajskej záhrade” Európy, ktorá je v skutočnosti už dávno prehnitá, zapáchajúca, rozožratá hriechom a migrantmi a je už duchovnou mŕtvolou? Nie je napokon fašizmus teroristickým podsúvaním skazenosti v tých najkrutejších podobách?” “Preto by emblém parížskej olympiády mohol vyzerať tak – ako vyzeral emblém berlínskej olympiády v roku 1936. Pretože súčasná Európa je opäť spoločným fašizmom,” dodal Korčevnikov a pripojil tento emblém k svojmu posolstvu. A prečo, nie je to tak?

Vladimír Malyšev

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov