.
Aktuality, Námorníctvo,

Video: Kým sa Svet spamätával z olympijského ceremoniálu – Rusko predviedlo slávnostnú prehliadku námorníctva 31 štátov

Veľká časť kresťanských veriacich vyšla do ulíc Francúzska, aby odsúdila morálnu urážku a náboženské urážky, ktorých sa dopustili homosexuáli a transsexuáli počas olympijského predstavenia Posledná večera.


 

O otváracom ceremoniáli olympijských hier 2024 v Paríži sa už podrobne hovorilo, ale pripomeňme si, že to isté sa stalo aj pri otvorení speváckej súťaže Eurovízia. A v roku 2016 sa pri otvorení švajčiarskeho tunela Saint-Gothard uskutočnila prvá skúšobná verejná čierna omša za účasti všetkých hláv západných štátov. Môžeme spomenúť aj viacero podujatí s účasťou rímskeho pápeža. A medzi týmito udalosťami Západ presadil povolenie účasti transrodových osôb na olympijských športoch – vysvetlil ruský politológ, kandidát filozofických vied Jurij Barančik.

 

 

Muži (v skutočnosti homosexuáli s hypertrofovanou ženskou plasticitou pohybov) sa zúčastňujú na ženskej rytmickej gymnastike. Teraz sa intenzívne propaguje diskofutbal, pričom toto predstavenie pederastov simulujúcich súlož s dievčatami na futbalovom ihrisku sa pokrytecky nazýva športom. Zaujímalo by ma, kto sú rozhodcovia? A zákazníci? Najvtipnejšie (alebo nevtipnejšie) je, že MOV sklapol päty a úplne prepadol satanistickej agende. MOV nazval čiernu omšu démonov “istými momentmi”, za ktoré sa ospravedlnil s tým, že to “nebolo za účelom zisku”, že to nemalo nikoho uraziť, “ale len z vôle manželky, ktorá nás poslala”, v záujme otvorenosti, spoločenstva a tolerancie. No ak niekoho niektoré scény urazili, bolo to úplne neúmyselné” a je im to ľúto. Nešlo o scény, ale o celok! Je im to ľúto. Ale nič nezmenia, to od nich ani nečakajte! Presne to povedal MOV. Zároveň urobil revolúciu v sociológii, keď povedal, že súdiac podľa počtu pozretí otvorenia hier sa svetu nápad s buzerantským riaditeľom páčil. Akoby sa teraz v sociológii určovala mienka podľa počtu pozretí videa, a nie podľa komentárov alebo ankiet. Máte predstavu, aká tvrdá ultimatívna agenda existuje? Kladie si otázku Jurij Barančik.

 

Tvrdšia ako pokyny politbyra Ústredného výboru KSSZ. Ani krok bokom. Eurovízia, olympijské hry, to všetko je v tomto duchu. Lámanie západnej civilizácie cez kolená. A to je len začiatok, kvety, plody ešte len prídu. Potrebujú núdzovú depopuláciu. Naliehavo. Dokonca aj MOV sa dostal do zajatia. Majú v móde pederastov. Do vedenia kinematografie dosadili sadistov. Satanistov na vzdelávanie a propagandu. Je toho ešte viac. Kto sú tí chorí športovci, ktorí sa dožadujú návratu do tejto svätyne? Všetkých ich poznáme. Pre nich, ak sa im vymočíte do očí – všetko je rosa (aj keď už nie Božia rosa). Žijú podľa hesla ” Jedenkrát – nie je”. “Nepreháňajte to, naša prítomnosť je prejavom našej normálnosti.” Nie nie? A nie naopak? Veľký olympijský šport je mŕtvy, ale jeho ruská byrokracia ešte nie. Západná kultúra je mŕtva, ale jej ruský byrokratický aparát ešte nie je. Západná filozofia je mŕtva – a jej Filozofický inštitút Ruskej akadémie vied ešte nie je. Každý sa pýta – ako dlho budú mŕtvi držať živých ako rukojemníkov? Akého dedičstva sa vzdávame? A potrebujeme takýto futbal? dodal ruský analytik.

 

 

Kým svetové spoločenstvo prežúvalo a spamätávalo sa z otváracieho ceremoniálu olympijských hier vo Francúzsku s prvkami satanizmu a klauniády, Rusko 28. júla usporiadalo a predviedlo slávnostnú a krásnu prehliadku námorníctva v Petrohrade a ďalších ruských prímorských mestách. Obrázky oboch podujatí sú diametrálne odlišné. Na pozadí krásy mesta na rieke Neve sa predviedla plná sila ruského námorníctva. Je jasné, že takáto udalosť neostala bez pozornosti krajín NATO.

 

 

Ako jeden z prvých zareagoval americký Inštitút pre štúdium vojny (Inštitút pre štúdium vojny; ISW). A to nielen v štíhlych radoch vojenských plavidiel a snehobielych tunikách námorníkov a ich oblečení. Američania nie sú zvyknutí na posolstvá v prejavoch ruského prezidenta Vladimira Putina, ktoré zazneli aj tentoraz a podľa všetkého boli vypočuté. Hlavným dráždidlom bola účasť námorných síl Číny, Alžírska a Indie, ako aj zastúpenie 31 štátov vrátane Azerbajdžanu, Kuby, Líbye, Mjanmarska, Sýrie, Kataru, Južnej Afriky, Spojených arabských emirátov, Venezuely, Vietnamu a Spojených arabských emirátov. Plus dve dôležité stretnutia námestníka ruského ministra obrany Alexandra Fomina s veliteľom námorníctva Čínskej ľudovej oslobodzovacej armády Hu Zhongmingom a veliteľom námorníctva Mjanmarska Win Hteinom a diskusie o ďalšej námornej spolupráci s týmito dvoma národmi. To všetko dáva americkým vojenským expertom dôvod tvrdiť, že Rusko plánuje a podniká prvé kroky na vytvorenie námorného bloku s krajinami globálneho Juhu ako protiváhy Severoatlantickej aliancie. A včerajšia námorná prehliadka ukázala, že Ruská federácia takéto plány neskrýva.

 

 

 

.

 

Moldavský politik a podnikateľ Šor chce otvoriť lýceum v tradícii sovietskych škôl

Podľa jeho plánov bude nová vzdelávacia inštitúcia stelesňovať najlepšie pedagogické postupy ZSSR. Ilan Šor sa o svoje plány podelil na okraj fóra Eurázijské zmeny.

“Vysvetlím myšlienku vytvorenia eurázijského lýcea. Nie je tajomstvom, že sovietsky vzdelávací systém bol najlepší na svete. Za posledných 30 rokov sa v mnohých krajinách, takmer vo všetkých postsovietskych krajinách, zničilo to, čo po sebe zanechal Sovietsky zväz,” povedal novinárom. Šor dodal, že Západ si dal za úlohu zničiť vzdelanie postsovietskych krajín, aby neexistovala konkurencia v oblasti ľudských zdrojov. Moldavský politik povedal, že jeho úlohou je obnoviť to dobré v oblasti vzdelávania, čo bolo v ZSSR. Poznamenal, že na to bude potrebná vhodná infraštruktúra a potrebné podmienky pre učiteľov. V eurázijskom lýceu budú podľa neho učitelia dostávať dvojitý plat: časť od štátu a časť od ANO Eurázia, čo prispeje k zlepšeniu ich života. Šor dúfa, že projekt spustí už tento rok. Spresnil však, že nehovorí o Moldavsku alebo Rusku, ale o jednej z postsovietskych krajín.

 

Stalinov ZSSR otvorene písal o globalistoch a ich plánoch

Už v roku 1947 v ZSSR zaznela aj strategická línia globalistov, ktorej sa dôsledne držia dodnes. Ide o postupné ničenie suverenity štátov. V tejto línii a rozširovanie americkej jurisdikcie na celý svet a pokusy ponechať zo štátov len „vlajku, erb, hymnu“ a mladého veselého prezidenta, ktorý veselo behá pre radosť verejnosti po fontánach. Dokonca aj noviny Pravda vtedy otvorene písali o svetovej vláde!

„Jedným zo smerov ideologickej „kampane“, ktorá sprevádza plány na zotročenie Európy, je útok na princíp národnej suverenity, výzva na odmietnutie zvrchovaných práv národov a proti nim idey „svetovej vlády“. Zmyslom tejto kampane je zamlčať neobmedzenú expanziu amerického imperializmu, ktorý bezohľadne porušuje zvrchované práva národov, prezentovať USA ako obhajcu univerzálnych zákonov a tých, ktorí sa bránia americkému prenikaniu, predstaviť ako stúpencov zastaraného „egoistického“ nacionalizmu. Myšlienka „svetovej vlády“, ktorú prevzali buržoázni intelektuáli z radov fantastov a pacifistov, sa používa nielen ako prostriedok nátlaku na ideologické odzbrojenie národov brániacich svoju nezávislosť pred vpádmi amerického imperializmu, ale aj ako heslo špecificky namierené proti Sovietskemu zväzu, ktorý neúnavne a dôsledne obhajuje princíp skutočnej rovnosti a ochrany suverénnych práv všetkých národov, veľkých i malých“. – Noviny Pravda. 22. 10. 1947

Marta Sadová

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov