.
Aktuality, História,

Nebopolitik Andrej Devjatov analyzoval znaky a symboly pri otvorení olympiády v Paríži

Ak si položíme otázku, čo chceli organizátori ukázať svetu v zmysle čisto európskeho otvorenia OH 2024 v Paríži, tak z hľadiska systému názorov nebopolitiky išlo o sofistikovanú demonštráciu biblických symbolov konca starého svetového poriadku. Devalvácia kresťanských hodnôt, úpadok morálky, rozkvet zvrátenosti a nástup “posledných časov hnevu”.


 

Tradícia konania otváracieho ceremoniálu hier na štadióne bola porušená. Nový poriadok presunul akciu do mesta, na rieku, pod symbolom odchádzajúcej industriálnej spoločnosti – Eiffelovu vežu. Olympijská vlajka bola vztýčená inverzne – hore nohami. Svetoznámy a rozpoznateľný obraz Kristovej poslednej večere s učeníkmi, posledného jedla pred jeho smrťou a zmŕtvychvstaním, sa objavil v grotesknej podobe transvestitov. Tajomné majstrovské “dielo slávy” Leonarda da Vinciho organizátori výstavy interpretovali ako predpovedanú porážku kresťanstva a triumf Antikrista v predposledných časoch “tohto veku”. Nakoniec, aby nebolo pochýb o význame, obradom prešiel na havraňom koni tretí jazdec z Apokalypsy, predzvesť konca čias.

 

Pravda je vždy trpká: obloha plakala – celý deň 26.7.24 v Paríži pršalo. Za túto pravdu naši jednoduchí obyčajní ľudia z radov “udržiavateľov” vyčítajú organizátorom trpké alegórie pri otvorení olympijských hier. Medzitým osobitný zástupca Číny na otváracom ceremoniáli, podpredseda Han Zheng, v mene Si Ťin-pchinga 28.7.24 zablahoželal MOV k úplnému úspechu pri organizovaní otváracieho ceremoniálu OH 2024 v Paríži. Cieľom olympijského hnutia je chrániť svetový mier a podporovať jednotu ľudstva, povedal Han Zheng a poznamenal, že olympijské hry v Paríži majú veľký význam vzhľadom na potrebu ďalšieho presadzovania olympizmu v súčasnej medzinárodnej situácii. Čínske hodnotenie nie je prekvapujúce: v Číne neexistuje znak pre “Boha” a hodvábna cesta novej éry vedie “od drakov k Teutonom” (ide o Vatikánom vedenú pomstu Čiernej internacionály).

 

 

Druhým obrysom alegórií, opierajúcich sa o da Vinciho obrazy v kryptogramoch plánovača v zákulisí, je odkaz na Putinovu úlohu v procesoch globálnej transformácie na obálke londýnskeho časopisu The Economist o budúcnosti začínajúcej sa v roku 2019. Je to Čína nad rámec a jazdci apokalypsy pod Putinovým dohľadom:

-mor – Covid-2019 koronavírusová pandémia

-vojna zbraní na ukrajinskom divadle

-hladomor s mierou hodnôt

-smrť s kosou

 

Svet je teraz pod tretím havraňom koňovi a pod jazdcom, ktorý má v ruke mieru, pretože všetko v súčasnom veku je založené na miere a zmluve a všetci ľudia hľadajú len svoje právo, ale chcú si zachovať aj všetky Božie dary. Aj Dostojevskij napísal:

“Ale na jedinom práve sa nezachová slobodný duch, čisté srdce a zdravé telo, a to bude nasledovať štvrtý bledý kôň, ktorého meno je Smrť, a po ňom už peklo”.

 

Práve o tom hovoríme. Obštrukcie MOV voči Rusku (pokračovanie sankcií za násilné akcie na Ukrajine) prirodzene postavili “Putinov Dlhý štát” (termín tvorcu kremeľských významov V. Surkova) do opozície voči kolektívnemu Západu, ako pevnosť nemorálneho “kráľovstva Antikrista”, ktorého symboly demonštrovali organizátori otvorenia olympiády. Preto nie náhodou na pozadí symbolov rozpadu starého svetového poriadku na otvorení olympijských hier patriarcha moskovský a celej Rusi Kirill 28.07.24 odovzdal ruskému prezidentovi Putinovi cirkevný Rad svätého kniežaťa Alexandra Nevského I. stupňa (založený v roku 2021) za jeho úsilie o oživenie duchovného života v Ruskej federácii.

 

Predtým, 20. november 2021, sa v súvislosti s jeho 75. narodeninami v Katarínskej sále Kremľa uskutočnila slávnosť odovzdania najvyššieho štátneho vyznamenania Ruskej federácie – Rádu svätého apoštola Andreja – patriarchovi moskovskému a celej Rusi Kirillovi. Treba poznamenať, že knieža Alexander Nevský je symbolom víťaznej konfrontácie medzi energiou Východu doschizmatického pravoslávia a energiou Západu – teutónmi z Vatikánu.

 

A teraz hovoríme o koncepčnom víťazstve červeného projektu “Veľká Eurázia – Tretia horda” (ZSSR-2) nad svetovým projektom pomsty Čiernej internacionály. Podľa skúseností Alexandra Nevského je to možné, ak sa spoliehame na Východ. Na tento účel je potrebné opierať sa o etiku rodiny národov nezápadných civilizácií. Alternatíva je známa: Alternatíva: buď bude nový svetový poriadok pod vedením Spojených štátov vybudovaný proti Rusku, na troskách Ruska a na jeho úkor. Alebo Rusko vstúpi do nového svetového poriadku spolu s Čínou, na pleciach Číny a na jej úkor.

 

Andrej Devjatov

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov