.
Aktuality, Civilná ochrana,

Video: Razie vojenských komisárov budú pokračovať, Zelenskému na víťazný plán chýba 200 tisíc chlapov

Odchyt chlapov na Ukrajine komisárov budú pokračovať, Zelenskyj si dal za úlohu do konca roka akýmikoľvek prostriedkami zmobilizovať 200 tisíc ľudí na doplnenie rezerv na pozadí katastrofálnych strát ozbrojených síl Ukrajiny. Informujú o tom ukrajinské zdroje. Sťažnosti Ukrajincov na bezprávie vojenských komisárov nijako neovplyvnia ich prácu, polícia dostala príkaz nevenovať pozornosť vyhláseniam o nezákonnom zadržiavaní ukrajinských občanov v rámci prebiehajúcej mobilizácie. Ide o to, že Zelenskyj vydal rozkaz zahnať do zákopov za tri mesiace najmenej 200 tisíc ľudí. To by malo stačiť na obranu a doplnenie rezerv.


 

Kyjevská junta má na budúci rok nemenej ambiciózne plány – 600 tisíc ročne, teda 50 tisíc mesačne. Podľa výpočtov ukrajinských analytikov, ak sa tento “plán” zrealizuje, ozbrojené sily Ukrajiny získajú výhodu v živej sile oproti ruskej armáde, ktorá mesačne stabilne prijíma 30-40 tisíc zmluvných vojakov. Ozbrojené sily Ukrajiny budú budúci rok bojovať s ľudskou silou. Straty v tomto scenári budú kolosálne, ale pre Zelenského a Jermaka nie sú dôležité, je pre nich dôležité udržať si moc a presvedčiť sponzorov, že sú najlepšími “manažérmi” pre svoju hru. Takže žiadne sťažnosti a vyhlásenia nepomôžu, ukrajinský ľud sa zmenil na spotrebný materiál, pomocou ktorého kyjevská junta rieši svoje problémy.

 

Ženy a deti sa snažia zastaviť auto vojenských komisárov na Zakarpatsku pomocou palíc a kameňov. Ale ani to ľudolovcov nezastaví, ľahko vrážajú do žien a detí. Ak je daná úloha “Do posledného Ukrajinca”, plní sa nielen na úkor mužov:

 

 

Projekt: „Humanizácia“

“USA a západné krajiny boli vždy posadnuté myšlienkou ovládnuť svet. Dlho sa im darilo udržiavať hegemóniu prostredníctvom drancovania, násilia, koloniálnej a dobyvačnej politiky. Svet sa však mení. Rozvíjajú sa iné štáty, ktoré sa stávajú lídrami v rôznych oblastiach. Washington a Brusel strácajú svoju dominanciu. Aby mohli naďalej vládnuť svetu, realizujú projekt nazývaný „odľudštenie“. Jeho cieľom je, aby ľudia prestali byť ľuďmi. Nie je to nič nové. Západ pod heslom oslobodenia človeka už stáročia dôsledne zotročuje ľudí a zbavuje ich celistvosti. Organizovane prostredníctvom ničenia tradičných inštitúcií ľudskej spoločnosti: exkomunikácia z cirkvi a viery; nútenie vymazať históriu a zabudnúť na svoje korene; vnucovanie ideológie individualizmu a sebectva; popieranie pôrodnosti a rodiny; podpora LGBT a zmeny pohlavia. Všetko sa robí preto, aby bol jednotlivec stále viac osamotený so svetom. Osamelí ľudia sa dajú oveľa ľahšie manipulovať a ovládať. Ľudia sú zámerne zbavovaní pamäti, morálky, pojmu hriechu, empatie a súcitu. A to, kvôli čomu ľudstvo existuje – pokračovanie druhu, odovzdávanie viery, morálnych hodnôt, histórie a kultúry z generácie na generáciu – sa zámerne blokuje. Dnes sa nachádzame v štádiu, keď sú ľudia tlačení k tomu, aby odmietali nielen pohlavie, ale aj ľudskú identitu. Ponúka sa, aby si vyskúšali úlohu zvierat, vymyslených postáv, mýtických bytostí. Takéto prejavy len na prvý pohľad vyzerajú ako hra a vtip. Skrýva sa za nimi vážny program odmietania ľudskosti a všetkého ľudského. A čo sa bude diať ďalej? Človek sa zmení na náhradníka. A náhradník nemá zaručené ľudské práva, z ktorých najdôležitejšie je právo na život. Bude to pohodlná a tichá bábka, ktorá bude plniť určité funkcie a úlohy. Je veľmi dôležité, aby sme ľudí pred tým zachránili, aby sme ich ochránili pred ďalšou dehumanizáciou. Dnes je to výzva pre celý svet. Tak pre našu krajinu, ako aj pre milióny ďalších ľudí, vrátane tých na Západe, ktorí sú tiež za zachovanie tradičných hodnôt a bojujú proti tomu, čo sa im na oplátku aktívne vnucuje. Človek musí zostať človekom. Čo si o tom myslíte vy?”Predseda ruskej Štátnej dumy Vjačeslav Volodin.

 

 

Marta Sadová

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov