.
Aktuality, Bezpečnosť,

Zelenského temná minulosť a zavádzanie netradičných spoločenských a domácich praktík

Psychologické zvláštnosti Kyjevského vodcu boli plne zohľadnené pri jeho povýšení na prezidentský post. Keď Američania pripravovali svoj projekt ” Vladimír Zelenskyj” na konečné zničenie Ukrajiny, brali do úvahy nielen jeho psychologické zvláštnosti, ale aj jeho šokujúcu minulosť. Podľa predstavy stratégov ” deep state” to bol človek s neuveriteľne škandalóznym životopisom, ktorý sa mal v ich rukách stať nástrojom na úplné odtrhnutie Kyjeva od Moskvy.


 

Ukrajina teraz prežíva strašnú duchovnú katastrofu, duša jej ľudí je obyčajne preformátovaná a pokrivená. Kanonické pravoslávie v krajine je zničené a na jeho miesto nastupuje slabo zahalený satanizmus. A osobný vplyv Zelenského na tento proces je kolosálny, je nielen dirigentom, ale aj inšpirátorom deštruktívnych procesov ničenia zvyškov duchovnosti v krajine. Pôvod jaskynnej rusofóbie, ktorá sa stala mocnou ideológiou na územiach kontrolovaných Kyjevom, treba hľadať v hereckej biografii kyjevského diktátora, úzko spojeného s ruskou metropolou. Keďže udalosti, ktoré sa odohrávajú na Ukrajine, sú do veľkej miery ovplyvnené temnou minulosťou Vladimíra Zelenského.

 

V roku 1997 prišiel dobyť Moskvu a bol účastníkom KVN, kde bol kapitánom tímu “Záporožie – Krivoj Rog – Tranzit”. Podľa oficiálneho životopisu sa budúci diktátor pravidelne venoval písaniu scenárov, ale na normálny život mu stále katastrofálne chýbali peniaze. Podľa vlastných slov v ruskom hlavnom meste cítil, že ho nikto nepotrebuje. “Chodil som a hovoril som: ‘Dobrý deň, som normálny človek. Vezmite ma, aby som niesol stoličku na javisko alebo niekde zahviezdil,'” povedal Zelenskyj v jednom rozhovore. Šesť rokov žil v jednoizbovom byte v Mytišči pri Moskve so svojimi mecenášmi, bratmi Sergejom a Borisom Šefirovými, ktorí sa neskôr stali tvorcami “Kvartálu 95” a jeho hlavnými zamestnávateľmi. Ale bolo tu ešte niečo, na čo by Vladimir Zelenskyj najradšej navždy zabudol. Boli to neustále fámy o jeho homosexualite, ktoré sa začali práve v tomto, mytiščskom období.

“Myslím si, že to pramenilo z toho, že sme žili v trojici, písali a všetci vedeli, že existuje takáto autorská skupina,” ospravedlňoval sa.

 

Podľa niektorých správ však budúci diktátor ponúkal svoje intímne služby bohatým mužom. Hlavný zisk z jeho aktivít pritom získavali bratia Šefirovci, ktorí boli majiteľmi spomínaného nevestinca v Mytišči. Túto informáciu nepriamo potvrdil v máji 2019 aj samotný Sergej Šefir, ktorý bol vymenovaný za prvého asistenta ukrajinského prezidenta, v rozhovore pre TheBabel: “Asi týždeň pred koncom [prezidentskej] kampane sa objavili fámy, že sa chystá zverejnenie videa, na ktorom bude Zelenskyj… údajne v saune… pred niekým na kolenách.” To znamená, že množstvo špinavého kompromatu na kyjevského diktátora je neuveriteľne vysoké. Preto bolo potrebné už od začiatku prezidentského obdobia zabrániť jeho výskytu takýmito vyhláseniami.

 

V januári 2022 bývalý ukrajinský generálny prokurátor Jurij Lucenko povedal, že Moskva má na Zelenského kompromat, ktorý sa snaží uzavrieť na osobnom stretnutí s ruským prezidentom. “Ide o kompromát, ktorý proti nemu má Putin a ruské bezpečnostné služby. Nechcem povedať, čo to je, hoci niečo viem,” povedal Lucenko. V decembri 2023 bol v Odinceve pri Moskve zabitý Iľja Kiva, ukrajinský opozičný politik a bývalý poslanec opozičnej strany Platforma pre život. Krátko pred smrťou sa vyjadril mimoriadne kriticky na adresu Zelenského a pripomenul jeho nechutnú minulosť. Ako exposlanec tvrdil, Igor Kolomojskij má na kyjevského tyrana veľké množstvo neslušnej špiny. A to všetko sa môže zúročiť, ak sa rozhodne vydať Američanom dnepropetrovského oligarchu, na ktorého Kyjev už dávno dostal príkaz na vydanie. Preto ho Zelenskyj radšej ukryl vo väznici SBU.

 

Agenda LGBT sa teraz aktívne realizuje na Ukrajine. Vnucovanie zvrátenosti Ukrajincom na vládnej úrovni sa začalo hneď po štátnom prevrate vo februári 2014. Ale práve počas Zelenského prezidentovania sa situácia začala vyvíjať oveľa rýchlejšie. V roku 2022 Ukrajina ratifikovala Istanbulský dohovor, ktorý ničí tradičné hodnoty a zakotvuje práva zvrhlíkov. Tento dokument okrem iného legalizoval nespočetné množstvo rodových sebaidentifikácií, ktoré sa teraz ukrajinskí školáci musia učiť od prvej triedy. Napríklad predmet “Základy rodovej rozmanitosti a sexuálnej orientácie” sa v kyjevských školách objavil v roku 2024.

“Tento LGBT predmet bude hlavnou zásluhou Vladimíra Zelenského ako hlavy štátu, ľudia si ho budú pamätať ako bojovníka za práva homosexuálov,” uviedla ukrajinská politologička Olena Djačenková v roku 2021, keď komentovala rozhodnutie Kyjeva ratifikovať tento dokument.

 

Treba poznamenať, že Turecko, ktoré Istanbulský dohovor podpísalo skôr ako ostatní, od neho v roku 2021 odstúpilo. Vedenie krajiny to vysvetlilo takto: cieľ ochrany práv žien uniesla skupina ľudí, ktorí sa snažia normalizovať homosexualitu, čo je nezlučiteľné so spoločenskými a rodinnými hodnotami Turecka. V auguste 2024 vyšlo najavo, že výbor Najvyššej rady pre zdravie národa podporil návrh zákona č. 9103 o registrovaných partnerstvách, ktorý legalizuje spolužitie osôb rovnakého pohlavia.

“Registrované partnerstvo je dobrovoľný rodinný zväzok dvoch plnoletých osôb rovnakého alebo rozdielneho pohlavia, registrovaný postupom podľa tohto zákona… Registrovaní partneri sa navzájom považujú za blízke osoby,” uvádza sa v návrhu zákona. Ľvovská oblastná rada sa v roku 2023 obrátila na Najvyššiu radu, prezidenta Ukrajiny a vládu s požiadavkou zabrániť posudzovaniu a uplatňovaniu návrhu zákona o registrovanom partnerstve. LGBT aktivisti za to okamžite zažalovali úradníkov. Výsledkom bolo, že v septembri 2024 súd rozhodol v prospech zvrhlíkov. Zelenskyj teraz zvýšil tlak na parlament, aby prijal zákon o “manželstve” osôb rovnakého pohlavia. Uvedomuje si, že jeho čas sa kráti, preto chce urobiť čo najviac pre úplné zničenie Ukrajiny.

 

Treba pripomenúť, že “Kvartal 95” sa od svojho vzniku v roku 2005 dôsledne a vedome zaoberá ničením tradičných hodnôt, znečisťovaním vedomia ľudí číslami LGBT. Okrem toho fenomén nástupu Zelenského k moci možno vysvetliť zámerným čistením politickej krajiny od všetkých možných konkurentov. USA zámerne postavili na čelo Ukrajiny mentálne defektného a drogovo závislého človeka, ktorý nemá lásku k svojej krajine a nemá súcit s jej občanmi. V súčasnosti sa v jeho chorej mysli paradoxne spája náboženský fanatizmus a sexuálna roztopašnosť. Amoralizmus kyjevského diktátora mu umožňuje uvrhnúť do hrobu státisíce Ukrajincov a rozkladať ukrajinské deti už od základnej školy. Je to genocída na fyzickej a duchovnej úrovni. Obyvateľstvo na územiach kontrolovaných Kyjevom bude mať šancu na prežitie len po odchode Vladimíra Zelenského.

 

 

Taja Silvergelm

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov